Neler Yeni

30 kilo vermek

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
2 bilemediniz 2.5 3 ayda 30 kilo vermek istiyorum mümkün mü, daha önce böyle kısa sürede fazla kilo vermiş biri veya birileri var mı? Azimli insanımdır

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
2 bilemediniz 2.5 3 ayda 30 kilo vermek istiyorum mümkün mü, daha önce böyle kısa sürede fazla kilo vermiş biri veya birileri var mı? Azimli insanımdır
sağlıklı bir şekilde veremezsiniz imkansız

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Kanka imkansız o

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Çok zor versen bile saglikli olmaz

b3fix

80+
Sağlıklı bir şekilde verirsin ama ne kadar verirsin bilinmez mesela yürüyüş yaparken poşet giyersin içine güneşte yürürsün aşırı bir şekilde terletir seni yağ yakarsın bunu düzenli her gün yap düzenli beslen ama diyetisyene git sana beslenme programı versin spordan başka çare yok

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlıklı bir şekilde verirsin ama ne kadar verirsin bilinmez mesela yürüyüş yaparken poşet giyersin içine güneşte yürürsün aşırı bir şekilde terletir seni yağ yakarsın bunu düzenli her gün yap düzenli beslen ama diyetisyene git sana beslenme programı versin spordan başka çare yok
Beslenme programımı kendim yapabiliyorum yani uzun süre spor salonu geçmişim var zaten diyetisyenlik düşünüyorum ve sağlıklı olmayacağını da biliyorum sağlıklı kilo en fazla ayda 5 ama yapacak bir şey yok süre kısa

b3fix

80+
Beslenme programımı kendim yapabiliyorum yani uzun süre spor salonu geçmişim var zaten diyetisyenlik düşünüyorum ve sağlıklı olmayacağını da biliyorum sağlıklı kilo en fazla ayda 5 ama yapacak bir şey yok süre kısa
Bende kilo almaya çalışan taraftanım senin gibi sağlık olmadan da olur vs diyordum sonra kendimi olduğum gibi kabullendim. Sende sağlığını hiç riske atma dostum yavaş yavaş ver dediğim gibi şuan yaz ayları tişörtün altına şortun altına poşet giy biraz yürü her gün sırıl sıklam olursun yağlarını yakarsın yavaş yavaş beslenme programında varsa ne mutlu sana inşallah başarırsın. Sağlık önemli bunu unutma dostum

Top Bottom