DejavuTN 80+ Bronze Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 1,169 En İyi Cevap 1 31 Aralık 2021 #1 Blue switch tercihimdir ses yapması sıkıntı olmaz daha iyi olur. Bütçe 300-350
Ryzhem 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 9,096 En İyi Cevap 1 31 Aralık 2021 #14 Sagittarius yazmış: Bana nasıl davranılıyorsa bende öyle davranıyorum moderatörler adaletlidir dilin daha uzarsa yük sana binecek Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Aralık 2021 Fazla vermeye gerek yok bence Devamı için tıklayın... Sana davranılanı sende olduğu gibi davranamazsın mesela bir aile çocuğuna durmadan baskı yapsa ve çocukta bana baskı yaptılar bende çocuğuma yapayım diyemez önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğinden başlaman lazım Upvote 0 Downvote
Sagittarius yazmış: Bana nasıl davranılıyorsa bende öyle davranıyorum moderatörler adaletlidir dilin daha uzarsa yük sana binecek Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Aralık 2021 Fazla vermeye gerek yok bence Devamı için tıklayın... Sana davranılanı sende olduğu gibi davranamazsın mesela bir aile çocuğuna durmadan baskı yapsa ve çocukta bana baskı yaptılar bende çocuğuma yapayım diyemez önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğinden başlaman lazım