Benim ellerim çok fazla terliyor, bu klavyeyi bozar mı ?Aşarsan Redragon kumara tavsiye ederim
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Eliniz musluk gibi değilse sanmıyorum bozulacağınıÖneriler için teşekkürler
Benim ellerim çok fazla terliyor, bu klavyeyi bozar mı ?
O zaman kenarda biraz peçete tutmanız şart,2-3 saatte bir temizlerseniz elinizi.Yani biraz musluk gibi Bazen telefon ekranı ıslanıyor ve algılamıyor
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu klavyeler arasında kaldımRedragon K568r Dark Avenger Rainbow Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı - Trendyol
REDRAGON K568r Dark Avenger Rainbow Red Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi K568r yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Redragonların ikisi de güzel klavye, bütçene göre seç.Bu klavyeler arasında kaldım
Gamepower benim için biraz daha uygun gibi. Siz ne düşünüyorsunuz, uzun süre kullanabilir miyim ?
Gamepower marka klavyelerde sorun yaşayan çok insan var, önermem.Bu klavyeler arasında kaldım
Gamepower benim için biraz daha uygun gibi. Siz ne düşünüyorsunuz, uzun süre kullanabilir miyim ?
Başlıkta da okuduğunuz gibi 300-350 TL arası mekanik klayve arıyorum. Red switch olursa daha iyi olur. Bütçeyi biraz aşabilir