300-350 tl bandında kulaklık önerisi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
Merhabalar aktif olarak bilgisayarımda kullandığım kulak içi jbl kulaklığımın sol tarafı artık çalışmıyor ve 2 3 haftadır sağ taraftan ses alıyorum , hem sağlık açısından zararlı , hem de stereo keyfini almak istediğimden ötürü bir kulaklık önerisi istiyorum.
istediğim özellikler başlıca şunlar;
usb ile çalışsın
mikrofonu takıp çıkarılabiliyor olsun
mümkünse az ışıklı olsun
ve fiyatına göre en iyi sesi versin
duruma göre 400 TL'ye çıkabilirim ancak gerçekten o farkı ödetecek bir farkı olması gerekiyor.

Gamenote H2002d çok güzel bir kulaklık hepsiburada da 355 TL başka yerlerde daha uygun bulabilirsin

Gamenote H2002d çok güzel bir kulaklık hepsiburada da 355 TL başka yerlerde daha uygun bulabilirsin
aynen iyiymiş baya ama usb ile bağlanmıyor ,jacklarımda sorun gibi bir şey var o yüzden usb olması şart
yine de teşekkür ederim

aynen iyiymiş baya ama usb ile bağlanmıyor ,jacklarımda sorun gibi bir şey var o yüzden usb olması şart
yine de teşekkür ederim
H2016D de var USB ile bağlamak zorunlu değil ışık için gerekli zaten USB kullanamazsın olu biter

H2016D de var USB ile bağlamak zorunlu değil ışık için gerekli zaten USB kullanamazsın olu biter
yanlış anladınız usb ile kullanmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

James Donkey 712 usb ile bağlanıyor tasarımını vs de beğendim kullanan var mı nasıldır ?​

Geri