Merhabalar normalde klavye için 600tl gibi bir bitce artırmıştım fakat webcam almam gerekti . Önerebileceğiniz 300-350tl civarında red switch mekanik klavye var mı? Yoksa logitech g213 mu almalıyım?
Hocam kullanma imkaniniz oldu mu? Uzun süre götürür mu acaba? Herhangi bir sıkıntısı var mıdır?
@keremcnsz24 Kullanmadım ben.Hocam kullanma imkaniniz oldu mu? Uzun süre götürür mu acaba? Herhangi bir sıkıntısı var mıdır?
Fabrikasyon Türkçe değil bu klavye onu söyleyeyim sonradan baskı var yani enter tuşu da küçük@keremcnsz24 Hocam bi bakar mısınız? Alinir mi sizce??
Fabrikasyon Türkçe değil bu klavye onu söyleyeyim sonradan baskı var yani enter tuşu da küçük
Bafır incelemişti güzele benziyor alınır bence.Alışacağım artık yapacak bir şey yok. Zora g213 'ün enter düşü da küçük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bafır incelemişti güzele benziyor alınır bence.
Logitech güveni denebilir ama değer mi bilmiyorum.G213 nasıldır? Membran ama daha mi sağlıklıdır??
g213'ün enter tuşu küçük değilAlışacağım artık yapacak bir şey yok. Zora g213 'ün enter düşü da küçük.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ömrü daha kısa mekanik klavyelere göre 5 veya 10 kat daha az tuş ömrü var.G213 nasıldır? Membran ama daha mi sağlıklıdır??