300 ile 380tl arasında alınabilecek güzel bir kulaklık arıyorum. Genelde CS:GO oynuyorum.Mikrofonu iyi olsun,yüksek kalitede ve düzeyde ses versin ve mikrofonu çıkabilsin. Böyle bir kulaklık önerebilecek varmı
Başka seçeneklere yönelmeyin bile.300 ile 380tl arasında alınabilecek güzel bir kulaklık arıyorum. Genelde CS:GO oynuyorum.Mikrofonu iyi olsun,yüksek kalitede ve düzeyde ses versin ve mikrofonu çıkabilsin. Böyle bir kulaklık önerebilecek varmı
ben 1 hafta önceye kadar zaten bunu kullanıyordumda mikrofonu bozuldu iade aldım tekrar bozulacağından korkuyorum o konuda sıkıntısı varmı kulaklığınCorsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Başka seçeneklere yönelmeyin bile.
2. el alamıyorum çünkü buralarda sadece bir tane ilan veren var o da bütçemi aşıyor2.el almak isterseniz cloud 2 alabilirsiniz temiz ve az kullanılmış bulabilirsin o fiyatlara eğer 2.ele bulaşmam ben dersen ki bence 2.el bak, onun haricinde sıfır için HS50 iyidir.
Sahibindene bakın isterseniz. Olmazsa hs50 alın. Daha önce kullanmışsınız zaten ses kalitesini beğendiyseniz alın bir tane daha teknoloji işi şans işi sonuçta2. el alamıyorum çünkü buralarda sadece bir tane ilan veren var o da bütçemi aşıyor
Kronik bir sıkıntı değil sadece void pronun rgbleri kronik sıkıntılı bildiğime göre size gelen ürünle ilgili değişim isteseydiniz keşke.ben 1 hafta önceye kadar zaten bunu kullanıyordumda mikrofonu bozuldu iade aldım tekrar bozulacağından korkuyorum o konuda sıkıntısı varmı kulaklığın
arctis 3 min 450 den başlıyor çoğu yerde daha ucuza göremedim. Adamın belirttiği 300-380 TL arasını aşıyor.steelseries arctis 3 e bakabilirsin
O pahalı zam gelmiş bir daha bak.steelseries arctis 3 e bakabilirsin
Hocam adamın 380 tl bütçesi var rampage gibi markalar önermeyin onlar daha çok düşük bütçeler için. Rampage güzel olsa bile marka basılan ürünler sadece kendileri üretmiyor. 380 TL'ye corsair alır daha iyi en azından.Hocam bence Snopy ya da Rampage almanız iyi olur. Hem yerli hem de garantisi ve kalitesi iyi olan markalar. Misal ben Snopy Rampage SN-RW1 kulaklığımı kulanıyorum bir kere hoparlörleri ve kontrolcüsü bozulmuştu yaklaşık 20-25 dakika da yapıp verdiler ve 3 senedir sıkıntısız kullanıyorum.