Neler Yeni

Yardım 300 400 arası 0 2.el farketmez wireless mouse

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Valorant oynuyorum ve mousemin ömrü dolmaya başladı galiba önceden yapmazdı ama artık çevirirken takılmalar oluyor(2 kere fırlattım sinirden) arkadaşlar pilli değilde şarjlı hem kablolu hem wireless kullanabileceğim mouseler var ise 2.el 0 takıntım yok link olarak atabilir misiniz

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarjlı olarak bilmiyorum varmıdır ama bir bakayım.

Şarjlı değil. Ama şarjlı pil alırsan dönüşümlü olarak şarj edeceğin pillerden alabilirsin.
bu mouseyi uzun dönem araştırdım ama tutuş ve ergonomisi benim elime uygun değil o yüzden şuan corsair harpoon wireless e baktım ama daha iyisi bulunabilir mi 2.elde emin olamadım çünkü beni üniversite dağil bu günden itibaren ortalama 4 5 yıl götürecek bir şey arıyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Azıcık daha Türkçe meali ile birlikte yazsanız güzel olur. Anlayamadım dediklerinizi.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Şarjlı olarak bilmiyorum varmıdır ama bir bakayım.

Şarjlı değil. Ama şarjlı pil alırsan dönüşümlü olarak şarj edeceğin pillerden alabilirsin.

bunun hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ben ilk defa gördüm bu modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Azıcık daha Türkçe meali ile birlikte yazsanız güzel olur. Anlayamadım dediklerinizi.
O mousenin boyutu vs tutuş şekli benim elime uygun değil evet kullanırsam belki alışabilirim ama onun yerine o fiyatlarda bana uygun olabilecek mouseler buldum dedim birde uzun yıllsr gitmesi gerekiyor bana ve pil bu konuda beni çok yorar doldurulabilir pil alırsam şarj aletiyle bütçemi aşıyor

fps oyunlarında çevirirken yarıda kesilmeyecek güzel bir mouse olması gerekiyor birde kablolu da atabilirsiniz üniversiteye gidene kadar ksblolu kullanırım sonra değişirim fps oyun odaklı bir mouse lazım kısacası

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Arada a101 şok bim gibi marketlere rampage fareler geliyor bi onlara bakarsın istersen. Ama kablolularda bir sorun çıkma ihtimal düşüktür. Bu arada lazerli olan farelerin bir tuhaf özelliği var kırmızı ışıklı olanlara göre daha hassas çalışıyor fakat eğer yüzey parlaksa (benim mesela beyaz parlak tahta yüzeyiydi) fare hareket etmiyordu. Ona göre lazer farelere bakarsın.

Bu modelde nasıl bir şey var bilmiyorum ama lazerli olanlar daha iyi.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Arada a101 şok bim gibi marketlere rampage fareler geliyor bi onlara bakarsın istersen. Ama kablolularda bir sorun çıkma ihtimal düşüktür. Bu arada lazerli olan farelerin bir tuhaf özelliği var kırmızı ışıklı olanlara göre daha hassas çalışıyor fakat eğer yüzey parlaksa (benim mesela beyaz parlak tahta yüzeyiydi) fare hareket etmiyordu. Ona göre lazer farelere bakarsın.

şuan ki mousepad ve masam tamamen simsiyah

rival 3 e baktım kablolu rival 3 kablosuz harpoon hangisinde ucuzluk yakalarsam onu almayı planlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Çelik
şuan ki mousepad ve masam tamamen simsiyah

rival 3 e baktım kablolu rival 3 kablosuz harpoon hangisinde ucuzluk yakalarsam onu almayı planlıyorum
logitech g304, rival 3 wireless, delux'ün mouseları var onlar olabilir ama alırken tekrar sor yanlış yönlendirilmi her mouse'u iyi değil onların

Juiclair0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Çelik
ilk okumada anladım sizde bir sorun var galiba hocam :d

şaka maka rival 3 wireless alınır.
rival 3 wireless çok çok iyi bir ürün değil, kendim rival 3 kullanıyorum. önerebilir miyim, evet bütçen dahilinde olabilir. daha öncesinde rival 110 kullanıyordum ve shape değiştirmemek için rival 3 aldım.
bütçeni de düşünürsen mantıklı bir mouse oluyor

Juiclair0

80+ Silver
rival 3 wireless çok çok iyi bir ürün değil, kendim rival 3 kullanıyorum. önerebilir miyim, evet bütçen dahilinde olabilir. daha öncesinde rival 110 kullanıyordum ve shape değiştirmemek için rival 3 aldım.
bütçeni de düşünürsen mantıklı bir mouse oluyor
çok çok iyi bir ürün demiyorum bi aerow 3 wireless değil ama fp ürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Çelik
çok çok iyi bir ürün demiyorum bi aerow 3 wireless değil ama fp ürün.
areox 3 wireless iyi değil ki, o fiyata glorious model o wireless alınıyor. kendim deneyimlemedim ekstra bi yorumum yok ama build qualitysi çok sıkıntılı. ürünün her kopyasında materyaller aynı kalitede değil vs. vs. reddite bakarsan görebilirsin veya boardzy'nin de videosu var

Juiclair0

80+ Silver
areox 3 wireless iyi değil ki, o fiyata glorious model o wireless alınıyor. kendim deneyimlemedim ekstra bi yorumum yok ama build qualitysi çok sıkıntılı. ürünün her kopyasında materyaller aynı kalitede değil vs. vs. reddite bakarsan görebilirsin veya boardzy'nin de videosu var
Usta ne dion adam 300-400 mouse istemiş önerip gidicem :Ddd

Top Bottom