saol önerin için kardeşim bi bakmam lazım bunlara da@Mert Özkaya @Ckribrahim
Bu var. 2 gündür 280 e düşüp çıktı. Bekle bakalım. Bugün inmezse heralde bi daha inmez.
Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ranger 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.215,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
300 TL'ye de benim sattığım bir kulaklık var. Gamenote H2002D. Sıfırı 439 TL 12 AY GARANTİLİ
GameNote H2002D Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
GameNote H2002D Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! GameNote H2002D Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Gamepower Ranger 280 e inerse onu alabilirsin.saol önerin için kardeşim bi bakmam lazım bunlara da
gamenote h2002d modelinde kulaklıkla mikrofonu aynı anda kullanamama diye bir şey var mıGamepower Ranger 280 e inerse onu alabilirsin.
Bilgi olsun diye söylüyorum illa benimkini al gibi bir derdim yok. Kulaklık taş gibi. Sıkıntısı falan yok. Ckribrahim kullanıcısı da teyit edecektir o da kullanıyor. O 14 aydır kullanıyordur.
Hayır. Öyle saçma şey mi olur?gamenote h2002d modelinde kulaklıkla mikrofonu aynı anda kullanamama diye bir şey var mı
3,5 mm jakın boyutuson olarak bir sorum var 3.5mm tam olarak ne oluyor ve galiba ses karını anakarttan alıyormuş sıkıntı çıkarır mı
şu an standart kasalar 3.5her kasa da bulunan bir şey galiba değil mi
Arkadaşlar öncelike selamun aleyküm hayırlı ramazanlar,benim bir kulaklığa ihtiyacım var şöyle 300-400 TL civarı bana sıkıntı çıkarmayacak bir kulaklık arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu (bu girişle laptop ve telefonlarda kullanabilirsiniz)son olarak bir sorum var 3.5mm tam olarak ne oluyor ve galiba ses karını anakarttan alıyormuş sıkıntı çıkarır mı