Neler Yeni

300-400 TL Mekanik Klavye

K4TRANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emirhan ÖNAL
Bütçe
350
Ailem klavye sesinden çok rahatsız oluyor o yüzden red switch olması benim için daha iyi olur ama blue switch olursa da hayır demem. Benim için önemli olan bir unsur da büyük enter. Ben kendi zevklerime göre 2 tane buldum. Gamepower OGRE ve Gamepower Saber. Linklerini aşağıya bıraktım. Ogre'nin görünüşü, bilek desteği, red switchi benim için bir artı ama küçük enteri bir eksi. Saber'ın da büyük enteri bir artı ama bilek desteği yok ve blue switch. Siz de deneyimlerinize dayanarak bana hangisiniz önerebilirsiniz ?

OGRE
SABER

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Ailem klavye sesinden çok rahatsız oluyor o yüzden red switch olması benim için daha iyi olur ama blue switch olursa da hayır demem. Benim için önemli olan bir unsur da büyük enter. Ben kendi zevklerime göre 2 tane buldum. Gamepower OGRE ve Gamepower Saber. Linklerini aşağıya bıraktım. Ogre'nin görünüşü, bilek desteği, red switchi benim için bir artı ama küçük enteri bir eksi. Saber'ın da büyük enteri bir artı ama bilek desteği yok ve blue switch. Siz de deneyimlerinize dayanarak bana hangisiniz önerebilirsiniz ?

OGRE
SABER
Membran ister mısın?

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
Redragon un güzel klavyeleri var ama blue switch sıkıntı olabilir ben şuan rampage x titan kbr 95 kullanıyorum hem büyük enter hem de bilek desteği var bir de philips momentum var ona da bakabilirsiniz

K4TRANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emirhan ÖNAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Membran duydum ama nedir bilmiyorum.
Membran mekanik değil hisli
Bazıları bu fiyata kalitesiz mekanik alacağıma hisli alırım diyor istersen şahsen bende membran alicam ve g213 öneririm

Top Bottom