300-400₺ arası klavye önerisi ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,066
Bütçe
400
400₺ arası bir bütçem var bu fiyat aralığında alabileceğim rgb mekanik klavye arıyorum fakat hangi markalar iyidir bilmiyorum blue switch çok ses çıkartıyormuş bir süre sonra rahatsız etmeye başlarmı red switch klavye öneriside alabilirim klavye önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

400₺ arası bir bütçem var bu fiyat aralığında alabileceğim RGB mekanik klavye arıyorum fakat hangi markalar iyidir bilmiyorum blue switch çok ses çıkartıyormuş bir süre sonra rahatsız etmeye başlarmı red switch klavye öneriside alabilirim klavye önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Bakabilirsiniz.

Bakabilirsiniz.
Tamda atmaya hazırlanıyordum ki sen atmışsın👍👍

400₺ arası bir bütçem var bu fiyat aralığında alabileceğim RGB mekanik klavye arıyorum fakat hangi markalar iyidir bilmiyorum blue switch çok ses çıkartıyormuş bir süre sonra rahatsız etmeye başlarmı red switch klavye öneriside alabilirim klavye önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
hocam o ses muhabbeti kişiden kişiye değişir mesela ben bayılıyorum o takır tukur klavye sesine.

Eğer beğenmezsen rehberdekileri Tost Kayaoğlu'nu çağırabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,808
Üyeler
187,735
Son üye
vaxn99
Geri