Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Ben öyle biliyorum tc üzerinden işleniyor sonuçta değil miYok sipariş başına o kadar da değil.
Ben öyle biliyorum tc üzerinden işleniyor sonuçta değil miYok sipariş başına o kadar da değil.
Varmış teşekkür ederim.Var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle anladım ben yani
Saolun.Var zaten sadece Bluetooth yok.
Alıntıyı görüntüle
Allah allah öyle değildir umarım .Ben öyle biliyorum tc üzerinden işleniyor sonuçta değil mi
Hocam o zaman 30 Euro’ya düştü diye bu kadar linç edilmezdi. Aylık totalde 30 euroAllah allah öyle değildir umarım .
Hayır tekte verebileceğin siparişin max total sınırı 30 euroya düştü ondan linç edildi zaten. Diğer forumda biri böyle yazmış büyük ihtimal dediğim gibi.Hocam o zaman 30 Euro’ya düştü diye bu kadar linç edilmezdi. Aylık totalde 30 euro
Hiç güleceğim yoktuaçıktan da söyleyim valla ben raporladım konuyu.
indirim yok bişey yok konu açıyolar. boşa bildirim geliyor.
700 e salarımÇok fazla alan arkadaşlar için aldığınız fiyata bir tanesini alabilirim.
700'e onu alacağıma 800'e aldığım Apex'i kullanırım700 e salarım
Umarım dediğiniz gibidir ama ben aylık 30 Euro diye biliyorum sınırıHayır tekte verebileceğin siparişin max total sınırı 30 euroya düştü ondan linç edildi zaten. Diğer forumda biri böyle yazmış büyük ihtimal dediğim gibi.
Alıntıyı görüntüle
şaka maka en az 550'ye gider bu. Hem kablolu hbem kablosuz+ 400ips 3311 sensörü var.700'e onu alacağıma 800'e aldığım Apex'i kullanırım