4 mouse aldım 2 sini çıkardım 2 mouse olarak kaldı 650tl altı gönderilmez uyarısı verdi ama.uyarı vermiyorsa gelir
4 mouse aldım 2 sini çıkardım 2 mouse olarak kaldı 650tl altı gönderilmez uyarısı verdi ama.
Bende 450 diyor. Sanırım daha önce hiç ürün alamadığım için. İyi güzel hoş da mesela 650 TL altında gönderilmiyor mu cidden.4 mouse aldım 2 sini çıkardım 2 mouse olarak kaldı 650tl altı gönderilmez uyarısı verdi ama.
alacak arkadaşlar 5 10 tl bir şeyler daha eklesin yaptığımı denesin genellikle oluyor
360 olabilir diyorlar fakat riske değer mi bilemedimAlıntıyı görüntüle
gamepad iyi midir ki acabaa
Öyle bir şey varsa valla bende alabilirimAlsak ödedikten sonra 3 tanesini iade edebiliyormuyum
30 euro geçmeyen istediğin kadar ürün alabilirsin ve her ay tc başına sadece 5 yurt dışı alışverişi yapabilirsin bi tanıdığının tcsini kullanabilirsin 5 sipariş ettiysenbeler ürünlerin alt limit sınıra ulaşması için 2-3 eklediğimiz zaman gümrükte sıkıntı oluyor mu farklı ürünlerle üstünü tamamlayabilir miyim? farklı tc olayı nedir bilen biri aydınlatabilir mi?
öyle bir şey varÖyle bir şey varsa valla bende alabilirim
Nasıl yapıyoruz hocam ?30 euro geçmeyen istediğin kadar ürün alabilirsin ve her ay tc başına sadece 5 yurt dışı alışverişi yapabilirsin bi tanıdığının tcsini kullanabilirsin 5 sipariş ettiysen
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle bir şey var