Neler Yeni

300 Ping 0.6 Download

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Hiçbir şey indirmediğim, izlemediğim halde internetim bu halde. Birkaç gün önce pcye GTA5 indirdim. Bu yüzden internetimin hızının düştüğünü düşünüyorum fakat AKK 2019 yılında kalktı ve böyle bir sorunla karşılaşmam gerekir diye düşünüyorum. Müşteri hizmetlerini aradım iyileştirme vs. şeyler yaptılar yine aynı. Modeme reset attım yine aynı. Ethernet kablosuyla bağlanıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ekler

• HIZ TEST.png
    HIZ TEST.png
    7 KB · Hit: 62

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Hiçbir şey indirmediğim, izlemediğim halde internetim bu halde. Birkaç gün önce pcye GTA5 indirdim. Bu yüzden internetimin hızının düştüğünü düşünüyorum fakat AKK 2019 yılında kalktı ve böyle bir sorunla karşılaşmam gerekir diye düşünüyorum. Müşteri hizmetlerini aradım iyileştirme vs. şeyler yaptılar yine aynı. Modeme reset attım yine aynı. Ethernet kablosuyla bağlanıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
hangi internet sağlayıcısı?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
ben de aramıştım. 100mpbs internet paketimiz 39ping 1.2 mpbs veriyordu. şunu yaptım bunu yaptım oldu mu dedi olmadı dedim. gelip 6 yıllık huawei modemi ZTE modem ile değiştirdiler. Şuan sabit 100

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
ben de aramıştım. 100mpbs internet paketimiz 39ping 1.2 mpbs veriyordu. şunu yaptım bunu yaptım oldu mu dedi olmadı dedim. gelip 6 yıllık huawei modemi ZTE modem ile değiştirdiler. Şuan sabit 100
Benim modemlik sorun değil modem yeni zaten fakat dediğim gibi gta5 indirdiydim o yüzden oldu herhalde ama akk yok normalde hızı azalmaması lazım. Dünden beri böyle. Gece 2 gibi bir daha test yaptım bu kez eski hızındaydı ama sabah yine aynıydı.

Çınar Yaşar

80+ Gold
bende de Superonline var sık sık oluyor rezil bir internet sağlayıcısı yükseltme teklif ederler ise kabul etme yine durumun aynı oluyor beni, öğretmenim ve çoğu arkadaşımı böyle kazıkladılar

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
bende de Superonline var sık sık oluyor rezil bir internet sağlayıcısı yükseltme teklif ederler ise kabul etme yine durumun aynı oluyor beni, öğretmenim ve çoğu arkadaşımı böyle kazıkladılar
Benim altyapı pek iyi değil 8mpbs internete 80 lira veriyorum. Uzun zamandan beri kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim ama artık yetmemeye başladı taahütüm bitince başka internet sağlayıcısına geçeceğim. Senin önerin nedir?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Benim altyapı pek iyi değil 8mpbs internete 80 lira veriyorum. Uzun zamandan beri kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim ama artık yetmemeye başladı taahütüm bitince başka internet sağlayıcısına geçeceğim. Senin önerin nedir?
biz de 25mbps internet vardı ve normal bir altyapımız var, internet sürekli gidip geliyordu ve istagram'a bile giremiyorduk bize ve kullanan tüm arkadaşlarım ve öğretmenime yükseltme teklif etmişler biz de yükselttik, sonrasında aynı hata oldu bir şey değişmedi fakat internet parası olarak 110-120TL olarak anlaştık 150TL geliyor :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Can Bozkurt
Sebebi %80 şudur kendim de yaşadım; Fiber alt yapı ise modem tarzı küçük bir kutu daha vardır internet ile ilgili o kutuya takılı olan cam fiber kablo nun bir değeri var 18 dir. Benimki 28 diye internete bağlanamoyordum. Teknik servisi aradım o kablo değişti ve sorna duEldi.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Sebebi %80 şudur kendim de yaşadım; Fiber alt yapı ise modem tarzı küçük bir kutu daha vardır internet ile ilgili o kutuya takılı olan cam fiber kablo nun bir değeri var 18 dir. Benimki 28 diye internete bağlanamoyordum. Teknik servisi aradım o kablo değişti ve sorna duEldi.
yok adsl benim

Top Bottom