evet ama olsun .d1MS ile 0.2MS arasındaki farkı hissetmen imkansız ama MS takıntın varsa V2 mini alabilirsin.
peki neden onu almayayımV2 mini alma HyperX Pulsefire Fps Pro öneririm.
Fps Pro nun sensörü daha iyi.evet ama olsun .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki neden onu almayayım
Alakası yokaga çok iyi ya
1ms 1000 hertz ise 0.5ms 2000 hertz 0.2 5000hertz falan vay be
Evet alakası var. Hz olayı rapormala sıklığı ise, daha yüksek hzlerde raporlama arası daha az süre geçer.Alakası yok
Hocam bu rehberi konuyu sildirip sıfırdan yeni konu halinde açmanız daha iyi olmaz mı ?
Kolay kolay konu silmiyorlar. Zaten raporlasam silinmez. Yanlış bilgi içeren rehberi dahi silmemişlerdi.Hocam bu rehberi konuyu sildirip sıfırdan yeni konu halinde açmanız daha iyi olmaz mı ?
Tepkime süresi ile polling rate aynı şey değil(V2) Her Bütçeye Uygun Fare (Mouse) Rehberi
Evet alakası var. Hz olayı rapormala sıklığı ise, daha yüksek hzlerde raporlama arası daha az süre geçer.
Tepkime süresi 1 ms değil. Her rapor araso geçen süre 1 ms. Tıklama gecikmesinin 1 ms olduğunu düşünmüyorsundur umarım.Tepkime süresi ile polling rate aynı şey değil
Yazdıklarına aynı fikirdeyimTepkime süresi 1 ms değil. Her rapor araso geçen süre 1 ms. Tıklama gecikmesinin 1 ms olduğunu düşünmüyorsundur umarım.
bu arada konu açılalı baya oldu ben bu mouse u aldım allah razı olsun tavsiye edenden bence almak istiyenler gözünü kırpmadan alsın aşırı iyi bi mouseMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bi ara 280 TL'di ne ara 310 olmuş :/bu arada konu açılalı baya oldu ben bu mouse u aldım allah razı olsun tavsiye edenden bence almak istiyenler gözünü kırpmadan alsın aşırı iyi bi mouse