Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
200-300 tl bütçe rgb red switch klavye önerisi (diğer özelikleri fark etmez )
Rgb olanı varmıı şuan ben bulamadımGamepower Ogre
dostum gamepower felan alma sana tavsiyem tronsmart diye çok iyi bir klavye buldum gamepower felan yalan olur200-300 TL bütçe RGB red switch klavye önerisi (diğer özelikleri fark etmez )
Saolasin iyi güzelde max bütçe 300dostum gamepower felan alma sana tavsiyem tronsmart diye çok iyi bir klavye buldum gamepower felan yalan olur
buyur
1 yıl sonra bunun yazısının silinmeyeceğinin garantisi var mı ?dostum gamepower felan alma sana tavsiyem tronsmart diye çok iyi bir klavye buldum gamepower felan yalan olur
buyur
Bakıyorum teşekkülerJames Donkey 610 mekanik klavye. Ben kullanıyorum gayet memnunum.
Aslında onu istiyorumda şuan pahalıGamepower Saber RGP işini görür ancak indirime girmesini bekle
Buna bakabilirsiniz fiyatı tam aradığınız fiyatta rampagelerin yazıları kolay kolay silinmiyor minimum 5 yıllık klavyem "w,a,s,d" tuşları daha yeni yeni yıpranmaya başladı yazıları bu yüzden rampage modelini attım.Yazılara fazla önem veriyorum açıkcası silindiği zaman benim için bir önemi kalmıyorBakıyorum teşekküler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında onu istiyorumda şuan pahalı![]()
Rgb mıBuna bakabilirsiniz fiyatı tam aradığınız fiyatta rampagelerin yazıları kolay kolay silinmiyor minimum 5 yıllık klavyem "w,a,s,d" tuşları daha yeni yeni yıpranmaya başladı yazıları bu yüzden rampage modelini attım.Yazılara fazla önem veriyorum açıkcası silindiği zaman benim için bir önemi kalmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rampage yazıları kolay kolay silinmiyor yazmışım ama bazı modellerde bu sorun varsa bilemem
Hepsini izledimAbdullah abinin videosunu izleyebilirsin.