300 TL CİVARI F/P MOUSE TAVSİYESİ

razee

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
300
Yeni mouse alacağım. Bütçem, 300 TL civarı şu an araştırdıklarım; Razer Deathadder Essential, Razer Viper Mini, Rival 3, Logitech G203, HyperX Pulsefire Core. Başka önerisi olan var mı? yoksa bunların arasından hangilerini almalıyım?

Viper mini.

bi kaç gün önce pckolikte 200 tl idi aldım cidden memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi kaç gün önce pckolikte 200 TL idi aldım cidden memnunum
almak isterseniz indirim hala devam ediyor

Sensörü sıkıntı çıkarır diyenler olmuştu. Kullanıyor musun?

Sensörü sıkıntı çıkarır diyenler olmuştu. Kullanıyor musun?
Kullanan arkadaşlarım var memnun. ben G102 kullanıyorum. G203 ile neredeyse aynı. Ben memnunum ama sensörü çok iyi değil diyoralr.

Kullanan arkadaşlarım var memnun. ben G102 kullanıyorum. G203 ile neredeyse aynı. Ben memnunum ama sensörü çok iyi değil diyoralr.
15 yaşındayım elim o kadar büyük değil G203 internetten gördüğüm kadarıyla küçük. Elime olur mu?

15 yaşındayım elim o kadar büyük değil G203 internetten gördüğüm kadarıyla küçük. Elime olur mu?
Yok büyük ya. benim elim baya büyük. bana tam oluyor. Viper mini al elin küçükse. büyük nimet.

Yeni mouse alacağım. Bütçem, 300 TL civarı şu an araştırdıklarım; Razer Deathadder Essential, Razer Viper Mini, Rival 3, Logitech G203, HyperX Pulsefire Core. Başka önerisi olan var mı? yoksa bunların arasından hangilerini almalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,626
Üyeler
185,778
Son üye
sevnlox
Geri