trust blizz ya damax 330 a veya 340 a kadar çıkabilirim
rahat ve dışardan ses almayan yani pedleri kulağı içine saran olması lazım (hyper x inki gibi değil o kulağın üstünde kalıyordu)
pulsar önermem hocam bizzat ben kullanıyorum ve dipses sorunu vartrust blizz ya da
rm k1 pulsar
bende bizzat kullanıyorumpulsar önermem hocam bizzat ben kullanıyorum ve dipses sorunu var
ne kadar süreden beri kullanıyosunpulsar önermem hocam bizzat ben kullanıyorum ve dipses sorunu var
temmuz başından beri ve kullandığım son haftam furyxe geçiyorumbende bizzat kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar süreden beri kullanıyosun
hangi indirim kuponuDrop plus öneririm trend yol indirim kuponu ile 340 TL oluyor
x titan kullanıyodum bozuldu o yüzden yenisin alıyorumX-Titan öneririm.Bizzat kullanıyorum.
İnceleme - Rampage X-Titan Kulaklık
Selamlar herkese :) Şuan çoğu kişi Rampage almaya pek yanaşmıyor. Çünkü eskiden Everest,Snopy gibi markalarla çalışıyordu. Ama ürünleri gerçekten eskiden hiç iyi değildi. Fakat şuan tekli şekilde ürün yapıyorlar ve bazıları gerçekten iyi. X-Titan da bana göre bunlara dahil diyebilirm :) Fakat...donanimarsivi.com
jd 711 nasıl kullanıyomuşsun galibaGaming gecesi var bugün belki bu fiyatlara daha iyi kulaklık indirime girebilir bekle istersen
bende 3 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok henüztemmuz başından beri ve kullandığım son haftam furyxe geçiyorum
4 Aydır kullanıyorum öyle bir sorun yok bendepulsar önermem hocam bizzat ben kullanıyorum ve dipses sorunu var