conveyor belt overlord
80+ Silver
Bu kadar param var yakın zamanda harcadam iyi olur yoksa kaybedebilirim oyun almayı düşünüyorumda öneriniz varmı online olarak
GTA 5Bu kadar param var yakın zamanda harcadam iyi olur yoksa kaybedebilirim oyun almayı düşünüyorumda öneriniz varmı online olarak
gta 5 , rdr 2Bu kadar param var yakın zamanda harcadam iyi olur yoksa kaybedebilirim oyun almayı düşünüyorumda öneriniz varmı online olarak
GTA 5
Gta 5 free aldım zaten rdr2 oynadıngta 5 , rdr 2
Dediğin her şey için param var zaten bu ekatra ve yakın zamanda gidecek saçma olabilir ama üstüne koyup 1000 lirayla dolar alıp beklemeyi düşünüyorumBence oyundan önce çok daha iyi yerlere harcayabilirsin o parayı. Mesela arkadaşlarınla gezerken harca, bir yere biseyler yemeye içmeye gidin, kitap alabilirsin. İlgilendiğin konularla ilgili dergi alabilirsin, otomobil dergisi, bilim dergisi vs.
İllaha oyun alacam diyorsun yani. O zaman bu paraya alınacak şu anda en iyi oyun Dying Light 2. GoW'da alabilirsin.Dediğin her şey için param var zaten bu ekatra ve yakın zamanda gidecek saçma olabilir ama üstüne koyup 1000 lirayla dolar alıp beklemeyi düşünüyorum
bas arsenale 300 lirayıGit iddaa oyna 3 tane maç seç iyi katlarsın parayı
Yok be çoğu hikaye bazlı oyunu korsan oynuyorum onlineda dişime göre yok oyun işi yattıİllaha oyun alacam diyorsun yani. O zaman bu paraya alınacak şu anda en iyi oyun Dying Light 2. GoW'da alabilirsin.