mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
MS1021W var.almam o zaman
MS1021W var.almam o zaman
güzelmidir ?MS1021W var.
rampage smx-r89 x-pıke kablosuz/kablolu rgb ledli şarjlı mouse bu nasıldır ?375 verip bunu al. Keyfine bak. https://www.trendyol.com/razer/rz01...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.57.7
Knk kendini ispatlamıs ürünlere yönelmen daha iyi olur. Sana Rampage yi gönül rahatlığı ile al diyemem. Çünkü kablosuz olduğu için kaliteli bir şey olmazsa gecikme veya kopma gibi sorunlarla karşılaşabilirsin.güzelmidir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
rampage smx-r89 x-pıke kablosuz/kablolu rgb ledli şarjlı mouse bu nasıldır ?
ne alam o zmaan 200tllik te olurKnk kendini ispatlamıs ürünlere yönelmen daha iyi olur. Sana Rampage yi gönül rahatlığı ile al diyemem. Çünkü kablosuz olduğu için kaliteli bir şey olmazsa gecikme veya kopma gibi sorunlarla karşılaşabilirsin.
Ben 200 tl ye kablosuz mouse önermem knk. Ben bişe önerirken kendim alırmıyım önce onu düşünürüm. Öyle gönül rahatlığı ile öneririm. Ben güvenip fp bir kablosuz almam. Çünkü daha önce sıkıntı yasamıslığım var. Baslıkta 300tl gördüğüm için Razeri attım. Alabilirseno razeri al. Media marktte gördüm geçen 700 tl falandı fiyatı.ne alam o zmaan 200tllik te olur
Güzeldir. Daha iyisi var ama aydınlatma sadece scroll tekerleğinde var sevmezsin (R80 Ghost).güzelmidir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
rampage smx-r89 x-pıke kablosuz/kablolu rgb ledli şarjlı mouse bu nasıldır ?
tamam o zaman ben bunu alacağımGüzeldir. Daha iyisi var ama aydınlatma sadece scroll tekerleğinde var sevmezsin (R80 Ghost).
Kağıt üzerinde gayet iyi ama gerçek hayatta iyi mi bilmiyorum.