LLertuQinn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Emirhan Uzunoğlu
- Bütçe
- 350
Öncelikle selamlar,son zamanlarda logitechin kablosuz klavyesini kullanıyorum ancak elimi çok rahatsız ediyor,bundan önce de Gamepower Warlock kullandım yaklaşık 5 yıl gibi bir süre ve çok memnundum üstüne yaklaşık 15 adet içecek döktüm en sonunda q ctrl gibi sol taraftaki tuşlar pes etti sayılır basmamazlık yapıyorlar vb. bu yüzden de klavye almaya karar verdim en üst bütçe 300₺ 330₺ olacak şekilde bana gerçekten kaliteli RGB rainbow vb. değil bu sefer almışken rgb istiyorum.Hani gerçekten parasını hak eden bir klavye istiyorum
Aklımdakiler;
ve LOGİTECH G210 var
bunların çoğu indirime girince alacağım bazıları 370 350 tl arası olduğu için ama hyperx,logitech,philips alabiliyorum.
Kesinlikle bilindik sitelerden alacağım HB,N11,Trendyol,Akakçe,İncehesap vb. Şimdiden çok teşekkürlerimi iletiyorum!
Düzeltme* G213*
Aklımdakiler;
Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 888,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
HyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
HyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile KB5ME2-TU ITOPYA'da.
www.itopya.com
bunların çoğu indirime girince alacağım bazıları 370 350 tl arası olduğu için ama hyperx,logitech,philips alabiliyorum.
Kesinlikle bilindik sitelerden alacağım HB,N11,Trendyol,Akakçe,İncehesap vb. Şimdiden çok teşekkürlerimi iletiyorum!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzeltme* G213*