RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Bütçe 300 tl 1 tl bile üstüne cikamam mekanik bulursaniz lütfen red switch olsun ve compact olmasin şimdiden teşekkürler
Jd 619 a ne dersin kankam? Onu almayı düşünüyorum
Fikrim yok malesefJd 619 a ne dersin kankam? Onu almayı düşünüyorum
g213 hoşuma gitti ama mebran klavyeye o kadar para vermek istemiyorumMekanik şart değilse
Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fikrim yok malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakarken bunuda buldum son olarak bunuda atayim güzel fiyat
![]()
LOGITECH G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Daha önce mekanik klavye kullandınmı bilmiyorum ama msi gk70 red switch kullanıyorum şimdi klavye alsam asla mekanik almazdım red switch bile bir yerden sonra katlanılmaz oluyorg213 hoşuma gitti ama mebran klavyeye o kadar para vermek istemiyorum![]()
hmmmm daha önce hiç kullanmadım bana almışken mekanik al dediler o yüzden mekanik istiyorumDaha önce mekanik klavye kullandınmı bilmiyorum ama MSI gk70 red switch kullanıyorum şimdi klavye alsam asla mekanik almazdım red switch bile bir yerden sonra katlanılmaz oluyor