Gördüm fakat suan ihtiyacım var ve max 300 TL m var viper mini iyi midir?Hepsiburada 50TL çek ile 338TL oluyor
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Elin küçükse alınır.Gördüm fakat suan ihtiyacım var ve max 300 TL m var viper mini iyi midir?
Şu an ihtiyacım var derken? Şu an alabilirsin bu arada.Gördüm fakat suan ihtiyacım var ve max 300 TL m var viper mini iyi midir?
Hocam eğer düşünürseniz temiz kullanılmış Razer Viper satıyorum 300₺ yeGördüm fakat suan ihtiyacım var ve max 300 TL m var viper mini iyi midir?
Para biriktirecek vaktim yok anlamında söyledimElin küçükse alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an ihtiyacım var derken? Şu an alabilirsin bu arada.
Elim orta çok büyük değşl ama korkuyorum alırsam kücük kalırsa diye msı gm 10 kullandım daha önce elime oturuyorduhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/150-500-TL-mouse-oenerisi.393588/#post-3938549 hocam bu rehberde belirtmiştim 300 TL civarı mouse razer viper mini veya razer deathadder v2 mini alabilirsiniz.Eger eliniz büyükse size tavsiyem HP omen reactor almanız 40 TL daha asarsanizda razer basiliks x Hyperspeed.
Razer Viper Mini300 TL Mouse önerisi orta elliyim fps moba türü oynuyorum RGB olursa güzel olur
Mini o MiniHocam eğer düşünürseniz temiz kullanılmış Razer Viper satıyorum 300₺ ye
Deathadder V2 Mini, Viper Mini ya da Enis hocamın sattığı üst model olan Viper.300 TL Mouse önerisi orta elliyim fps moba türü oynuyorum RGB olursa güzel olur
Hocam benim elim pekte büyük değil...Para biriktirecek vaktim yok anlamında söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elim orta çok büyük değşl ama korkuyorum alırsam kücük kalırsa diye msı gm 10 kullandım daha önce elime oturuyordu