SkyBoy
80+
Dahası
300 tl oyuncu kulaklığı önerisi
Berbat hocam dün gömenler arasında bende vardım arkadaşımda var ne kafaya oturuyor nede rahat hissettiriyor bir süre ağrı da yapıyorDün bunu çok gömdüler kafa acitiyo diye
Hiç bir şekilde haketmiyor o parayıBerbat hocam dün gömenler arasında bende vardım arkadaşımda var ne kafaya oturuyor nede rahat hissettiriyor bir süre ağrı da yapıyor
Tipi güzel ama kalite nedir bilmiyomGameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tipi güzel ama kalite nedir bilmiyom
2 yıldır kullanıyorum ne bir kere kulağımı acıttı ne de bir kere olsun sorun çıkarttı, alabilirsin cidden fiyatına göre mükemmel bir ürün300 TL oyuncu kulaklığı önerisi
Takibe aldim. 7.1 mi hocam ses kasmada lazim da2 yıldır kullanıyorum ne bir kere kulağımı acıttı ne de bir kere olsun sorun çıkarttı, alabilirsin cidden fiyatına göre mükemmel bir ürün
7.1 değil malesef ama bu fiyata aldıkların da yazılımsal 7.1 olacaktır yani çok fark olacağını sanmıyorumTakibe aldim. 7.1 mi hocam ses kasmada lazim da