Berk Atmaca
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,349
Usta bazen bozulacak diye ucuza satan yerler mevcut. Öyle bir ürüne denk gelmiş olma ihtimaliniz vardır. Ufak bir parça tadım yapıp bize geri bildirimde bulunun.
el yapımı eşşşek eti
sucuk kıymalık etten veya baş etinden oluyor %35 40 arası yağ oluyor ortalama bi sucukta 180 200tl ortalama sucuk fiyatları en iyi ihtimalle tavuk karıştırmışlardırAnnemle babam ev yapımı ürünler satan yerden almışlar, hakiki el yapımı demişler. Normalde kilosu 150 miş falan da indirim yapmışlar. Sizce hakiki bir sucuk böyle ucuz olabilir mi ? Şüphelendiğim için yazayım dedim, işin içinde olup bilenler var mı fiyatları. Normalde kilosu 300 falan anca oluyor diye biliyorum.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/...nbul'da yapılan denetimlerde bazı,belirterek "Et%20yerine%20ot%20yiyoruz.Annemle babam ev yapımı ürünler satan yerden almışlar, hakiki el yapımı demişler. Normalde kilosu 150 miş falan da indirim yapmışlar. Sizce hakiki bir sucuk böyle ucuz olabilir mi ? Şüphelendiğim için yazayım dedim, işin içinde olup bilenler var mı fiyatları. Normalde kilosu 300 falan anca oluyor diye biliyorum.
At daha pahalı değil mi(!)Bro en ucuz 1 kg sucuk 220 TL zaten at eti falan olabilir.
Aynı yerden geçtim bugün, kilosunu 200 yapmışlar.At daha pahalı değil mi(!)
Eşşek bile diyemiyorum o sucuğa o bile bu kadar ucuz olmaz gibi.
hocam eşşek eti olabilir dikkat edin ! aldıkları marka bu muTadı berbat değil ama hiç sevmedim. Market sucukları daha lezzetli. Demekki bu fiyata kaliteli olmuyormuş. Nasıl, ne kadar et kullandıklarını da merak ettim ama daha yemem.
Usta at eti eşek eti farketmez bana da bi 3 kilo alır mısın parasını versem? Ucuza tost konusu açarımNormalde kilosu 150'miş 2 kilo alana 250. Babam da ben askerim diye duyar kasınca 300'e 3kg vermiş. Kahvaltıda deneriz birazdan, yine de ucuz geldi.
Usta şu an kilosu 200'e satılıyor. Babam asker diye 3 kilosu 450 iken 300'e vermiştiler.Usta at eti eşek eti farketmez bana da bi 3 kilo alır mısın parasını versem? Ucuza tost konusu açarım
Pide yapıtırdım gömüyorum, iyi gidiyor.Usta at mat kriz var ye gitsin
Afiyet olsun kralPide yapıtırdım gömüyorum, iyi gidiyor.