Neler Yeni

300 TL'ye Steelseries Rival 3 alınır mı?

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Skati
Bazı bimlerin aktüellerinde kalmış oluyor bimleri dolaşıp 230-250 liradan alabilirsin , ve kendimde kullanıyorum rival 3 gayet güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Bazı bimlerin aktüellerinde kalmış oluyor bimleri dolaşıp 230-250 liradan alabilirsin , ve kendimde kullanıyorum rival 3 gayet güzel
Hocam, İtopya'dan verdiğim siparişi iptal ettim çünkü BİM'de uygulamasına özel stok varmış. 249 TL'ye geldi, 50 TL daha ucuz.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
Vallaha ben 379 TL'ye kablosuz razer çektim kendime :) baya da mutluyum gaming mouse'u

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Yaw madem aklinda kurmussun rival 3 alcam diye konu acma amacin ne ozaman alinmaz diyoruz
Kardeşim, inatla en başından beri aynı şeyi söylüyorsun ve ben de aynı cevabı veriyorum. Ben zaten Rival 3 alacağım. Rival 3'ün piyasadaki fiyatlarını bilmiyorum. 300 TL bunun fiyatı mıdır, daha uyguna bulabilir miyim diye soruyorum. Sen gelip bana başka mouse önerip duruyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallaha ben 379 TL'ye kablosuz razer çektim kendime :) baya da mutluyum gaming mouse'u
Hayırlı olsun hocam, modeli nedir?

LoveoX

80+
Alınır kardeşim mutlu oldun mu kaç kere dedim alınır diye alınır güzel mutluyum alınır iyidir alınır üzmez alınır.
kesinlikle alınmaz 100tl daha ucuza daha iyi deathadder v2 mini var veya 50tl daha ucuza viper mini steelseriesi herkes havam olsun diye alıyor

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
kesinlikle alınmaz 100tl daha ucuza daha iyi deathadder v2 mini var veya 50tl daha ucuza viper mini steelseriesi herkes havam olsun diye alıyor
Ne alaka havayla. Steelseriesin havası nerdeymiş ki

LoveoX

80+
Deathader V2 Mini daha iyi değil mi viper mini'den?

Alınmaz
Fazla o mouse için.
ikiside eşit dostum

Ne alaka havayla. Steelseriesin havası nerdeymiş ki
hani bir kulaklığı 4000tl ya canım arkadaşım bu kinetix değil nike almak gibi bir şey ikiside aynı kalitede ama gidip senin nike almandan farkı yok bu olayın

ikiside eşit dostum

hani bir kulaklığı 4000tl ya canım arkadaşım bu kinetix değil nike almak gibi bir şey ikiside aynı kalitede ama gidip senin nike almandan farkı yok bu olayın
ve üstüne üstlük viper mini yada deathadder v2 mini daha iyi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
ikiside eşit dostum

ve üstüne üstlük viper mini yada deathadder v2 mini daha iyi
Kinetixle nikea da aynı demezsin be. Neden daha iyi viper farklarını bilmiyorum

LoveoX

80+
aynı kardeşim ikisinide kullandım

viperın kablosuörgü sensörü daha iyi daha hafif ve daha ucuz deathadder da da durumlar aynı

yurtdışında kinitex ve nike ıkarşılaştırırsan nike daha iyi bizim ülkede ucuz olsun diye daha kalitesiz üretiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,853
Üyeler
167,210
Son üye
brcan26
Top Bottom