Komera
80+ Bronze
Kronik sorunları yok.
![inventus.com.tr](https://inventus.com.tr/images/products/v3/12434_01.jpg)
Çok istiyorsanız, alınabilir.Arkadaşlar, 300 TL bu mouse için günümüz piyasasında değer mi yoksa daha ucuza bulunabilir mi?
Arkadaşlar, 300 TL bu mouse için günümüz piyasasında değer mi yoksa daha ucuza bulunabilir mi?
Hocam, İtopya'dan verdiğim siparişi iptal ettim çünkü BİM'de uygulamasına özel stok varmış. 249 TL'ye geldi, 50 TL daha ucuz.Bazı bimlerin aktüellerinde kalmış oluyor bimleri dolaşıp 230-250 liradan alabilirsin , ve kendimde kullanıyorum rival 3 gayet güzel
Kardeşim, inatla en başından beri aynı şeyi söylüyorsun ve ben de aynı cevabı veriyorum. Ben zaten Rival 3 alacağım. Rival 3'ün piyasadaki fiyatlarını bilmiyorum. 300 TL bunun fiyatı mıdır, daha uyguna bulabilir miyim diye soruyorum. Sen gelip bana başka mouse önerip duruyorsun.Yaw madem aklinda kurmussun rival 3 alcam diye konu acma amacin ne ozaman alinmaz diyoruz
Hayırlı olsun hocam, modeli nedir?Vallaha ben 379 TL'ye kablosuz razer çektim kendimebaya da mutluyum gaming mouse'u
kesinlikle alınmaz 100tl daha ucuza daha iyi deathadder v2 mini var veya 50tl daha ucuza viper mini steelseriesi herkes havam olsun diye alıyorAlınır kardeşim mutlu oldun mu kaç kere dedim alınır diye alınır güzel mutluyum alınır iyidir alınır üzmez alınır.
Ne alaka havayla. Steelseriesin havası nerdeymiş kikesinlikle alınmaz 100tl daha ucuza daha iyi deathadder v2 mini var veya 50tl daha ucuza viper mini steelseriesi herkes havam olsun diye alıyor
ikiside eşit dostumDeathader V2 Mini daha iyi değil mi viper mini'den?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınmaz
Fazla o mouse için.
hani bir kulaklığı 4000tl ya canım arkadaşım bu kinetix değil nike almak gibi bir şey ikiside aynı kalitede ama gidip senin nike almandan farkı yok bu olayınNe alaka havayla. Steelseriesin havası nerdeymiş ki
ve üstüne üstlük viper mini yada deathadder v2 mini daha iyiikiside eşit dostum
hani bir kulaklığı 4000tl ya canım arkadaşım bu kinetix değil nike almak gibi bir şey ikiside aynı kalitede ama gidip senin nike almandan farkı yok bu olayın
Kinetixle nikea da aynı demezsin be. Neden daha iyi viper farklarını bilmiyorumikiside eşit dostum
hani bir kulaklığı 4000tl ya canım arkadaşım bu kinetix değil nike almak gibi bir şey ikiside aynı kalitede ama gidip senin nike almandan farkı yok bu olayın
ve üstüne üstlük viper mini yada deathadder v2 mini daha iyi
aynı kardeşim ikisinide kullandımKinetixle nikea da aynı demezsin be. Neden daha iyi viper farklarını bilmiyorum
viperın kablosuörgü sensörü daha iyi daha hafif ve daha ucuz deathadder da da durumlar aynıKinetixle nikea da aynı demezsin be. Neden daha iyi viper farklarını bilmiyorum
yurtdışında kinitex ve nike ıkarşılaştırırsan nike daha iyi bizim ülkede ucuz olsun diye daha kalitesiz üretiliyorKinetixle nikea da aynı demezsin be. Neden daha iyi viper farklarını bilmiyorum