Neler Yeni

300 WATTLIK PSU GTX 750 Ti için yeterlimi?

Axion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Hocam sorum başlıktaki gibi ben yine bileşen özelliklerini vereceğim. Açarmı? sınırda kalırsa sorun yaratırmı?
İşlemci: i5 3570
RAM: 16GB RAM
Depolama: 500 GB HDD

Ekler

• PSU.jpeg
    PSU.jpeg
    139.1 KB · Hit: 23
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan BAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Ben de aynı şekilde 300w ile 2 ay kullandım hiç bir sorun çıkarmadı. Pin ile güç istemediği için yeteceğini düşünüyorum. Güvenemeyip 550w psu'ya geçtim. Daha sonra ekran kartını falan da yenileme fırsatım oldu.

Axion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de aynı şekilde 300w ile 2 ay kullandım hiç bir sorun çıkarmadı. Pin ile güç istemediği için yeteceğini düşünüyorum. Güvenemeyip 550w psu'ya geçtim. Daha sonra ekran kartını falan da yenileme fırsatım oldu.
Hocam şu anda psu değişmem çok zor yani sıkıntı çıkmassa benim için iyi olur daha cevaplara bakarak karar vermem gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan BAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Google'ye PSU calculator yazıp arama yaptım ve çıkan siteden sisteminizi yazdım 266w güç tüketeceğini söylüyor. Psu'nuzun yeteceğini düşünüyorum. Daha bilgili kişiler de yardımcı olacaktır.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam sorum başlıktaki gibi ben yine bileşen özelliklerini vereceğim. Açarmı? sınırda kalırsa sorun yaratırmı?
İşlemci: i5 3570
RAM: 16GB RAM
Depolama: 500 GB HDD
Günlük kullanımda falan sorun yaşamazsınız ancak yük altında kaç watt tükettiğini bilmediğimden yükteyken emin konuşamıyorum

Axion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Günlük kullanımda falan sorun yaşamazsınız ancak yük altında kaç watt tükettiğini bilmediğimden yükteyken emin konuşamıyorum
Hocam okadar yeni nesil oyun oynayan biri değilim Asseto Corsa Forza Horizon 4 CS2 gibi oyunlar oynayacağım

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Yeterli

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam okadar yeni nesil oyun oynayan biri değilim Asseto Corsa Forza Horizon 4 CS2 gibi oyunlar oynayacağım
dediğim gibi deneyin görün afterburner indirin onun yanında gelen rivatunerda bunu görebilirsiniz (birkaç ayar yapmanız gerekicektir buna internetten bakabilirsiniz)

Axion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
dediğim gibi deneyin görün afterburner indirin onun yanında gelen rivatunerda bunu görebilirsiniz (birkaç ayar yapmanız gerekicektir buna internetten bakabilirsiniz)
Tamamdır teşekkürler kart elime geçince driver kurup testleri yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler testleri yapacağım kart elime geçince.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,230
Üyeler
159,462
Son üye
Eminbaba00
Top Bottom