Hocam şu anda psu değişmem çok zor yani sıkıntı çıkmassa benim için iyi olur daha cevaplara bakarak karar vermem gerekiyor.Ben de aynı şekilde 300w ile 2 ay kullandım hiç bir sorun çıkarmadı. Pin ile güç istemediği için yeteceğini düşünüyorum. Güvenemeyip 550w psu'ya geçtim. Daha sonra ekran kartını falan da yenileme fırsatım oldu.
Günlük kullanımda falan sorun yaşamazsınız ancak yük altında kaç watt tükettiğini bilmediğimden yükteyken emin konuşamıyorumHocam sorum başlıktaki gibi ben yine bileşen özelliklerini vereceğim. Açarmı? sınırda kalırsa sorun yaratırmı?
İşlemci: i5 3570
RAM: 16GB RAM
Depolama: 500 GB HDD
Hocam okadar yeni nesil oyun oynayan biri değilim Asseto Corsa Forza Horizon 4 CS2 gibi oyunlar oynayacağımGünlük kullanımda falan sorun yaşamazsınız ancak yük altında kaç watt tükettiğini bilmediğimden yükteyken emin konuşamıyorum
dediğim gibi deneyin görün afterburner indirin onun yanında gelen rivatunerda bunu görebilirsiniz (birkaç ayar yapmanız gerekicektir buna internetten bakabilirsiniz)Hocam okadar yeni nesil oyun oynayan biri değilim Asseto Corsa Forza Horizon 4 CS2 gibi oyunlar oynayacağım
Tamamdır teşekkürler kart elime geçince driver kurup testleri yapacağım.dediğim gibi deneyin görün afterburner indirin onun yanında gelen rivatunerda bunu görebilirsiniz (birkaç ayar yapmanız gerekicektir buna internetten bakabilirsiniz)
Teşekkürler testleri yapacağım kart elime geçince.Yeterli