Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
İkisini de kullandım. Net T13.GT1 mı QYC T13 mü?
GT1 XR daha iyi olur düz GT1'dense. Ses kalitesi ve şarj süresi farkı var.
İkisini de kullandım. Net T13.GT1 mı QYC T13 mü?
Farklı olacak ama Edifier X3S öneririm Anker R100 ile karşılaştırıp hem bass hem tiz konusunda daha başarılı görünce almıştımSelamlar,
300₺'ye kadar TWS kulaklık bakıyorum.
1.önceliğim otobüste müzik dinleyeceğim için dışarıya ses vermemesi.
Siyah olursa çok daha iyi olur.
@Evil Belief , @Mert Özkaya
GT1 Pro mu QYC T13 mü anlamında sormuştum.İkisini de kullandım. Net T13.
GT1 XR daha iyi olur düz GT1'dense. Ses kalitesi ve şarj süresi farkı var.
Tamam T13GT1 Pro mu QYC T13 mü anlamında sormuştum.
Amazon'un kendi satıcısından alsam sıkıntı çıkartmaz herhalde.Ama dediğim gibi, T13'te milli piyango sana vurursa uğraşır durursun. Biraz ucuz etin yahnisi kuralı var, inşallah sana denk gelmez
Aynen satıyorsa en garanti yer orası olur. İade politikaları çok iyi.Amazon'un kendi satıcısından alsam sıkıntı çıkartmaz herhalde.
Bütçeyi yükselteceğim gibi duruyor. Taotronics almayı düşünüyorum.
Taotronics konusunda ne düşünüyorsunuz?Aynen satıyorsa en garanti yer orası olur. İade politikaları çok iyi.
Hangi modeli?Taotronics konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hangi modeli?
53 alınmaz artık 53 Pro alın hocam. 53 Pro kendim denemedim ama kullananlar genelde memnun, incelemeleri olumlu.TaoTronics SoundLiberty 53 Siyah Kablosuz Kulaklık Fiyatları
TaoTronics SoundLiberty 53 Siyah Kablosuz Kulaklık fiyatları Cimri'de. TaoTronics SoundLiberty 53 Siyah Kablosuz Kulaklık ürününe ait farklı fiyat tekliflerini, kullanıcı yorumlarını ve fiyat geçmişini inceleyerek TaoTronics SoundLiberty 53 Siyah Kablosuz Kulaklık ürününü en uygun fiyat...www.cimri.com
Pro olan modelini almayı düşünüyordum.53 alınmaz artık 53 Pro alın hocam. 53 Pro kendim denemedim ama kullananlar genelde memnun, incelemeleri olumlu.
400 TL görünce bu daha mantıklı değil mi?TaoTronics SoundLiberty 53 Siyah Kablosuz Kulaklık Fiyatları
TaoTronics SoundLiberty 53 Siyah Kablosuz Kulaklık fiyatları Cimri'de. TaoTronics SoundLiberty 53 Siyah Kablosuz Kulaklık ürününe ait farklı fiyat tekliflerini, kullanıcı yorumlarını ve fiyat geçmişini inceleyerek TaoTronics SoundLiberty 53 Siyah Kablosuz Kulaklık ürününü en uygun fiyat...www.cimri.com
Modellerden pek anlamıyorum.400 TL görünce bu daha mantıklı değil mi?
@Evil Belief Siz ne diyorsunuz hocam? Arkadaş 400 TL'ye çıkan ürün önerince bu daha mantıklı geldi.