Neler Yeni

3000-3500 TL arası monitör dahil toplama pc önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
bu fiyat aralığında sağlam bir sistem bulamadım amd sistem 16 gb ram (ddr4) var bende ana kart 4 ram girişli 400 mb okuma ssd 4 veya 6 gb ekran kartı 1 tb harddisk ve 500 volt power sistem istediğim kiriter çok seciçi farkındayım ama bir kez alıncak bir şey olduğu için önemli olduğunu düşünüyorum iyi günler saygılar dilerim

GodlyPain

80+ Bronze
R5 1600
RX570 4GB
A320
8 GB Ram
AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms
Toplayabilirsin ama şimdi dolar uçuyor. Biraz bekleyip bu sistemi topla

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
R5 1600
RX570 4GB
A320
8 GB Ram
AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms
aynen haklısın ama dolar toplamaz kendini çok zor ve şu var virüsten dolayı satışlar aksadı çin bu konuda büyük bir aktördü satış başlarsa yine ya fiayatlar uçuz olacak yeniden başladığı için yada stoklar bittiği için pahlı olacak bunu onun için bekliyorum istediğim miktarda toplama videosu gelirse zaten gerektiğinden 1000 tl miktarda uygun miktarda sunuyor alıp geliiştirme bile yapabilirim diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Talha AYNACI
Twitter
EvetTarafindan0
R5 1600
RX570 4GB
A320
8 GB Ram
AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms

İkinci elde böyle bir sistem toplamayı dene ama öncelikle Donanım Arşivi kanalından 2.el sistem ile ilgili videoyu izle ;)

utkuversus

80+ Bronze
2. Ele yönelin derim ben de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci elde böyle bir sistem toplamayı dene ama öncelikle Donanım Arşivi kanalından 2.el sistem ile ilgili videoyu izle ;)
2.el piyasasında da güven yok izledim videoların hepsini de 2.el olarak şöyle diyim piyasa değeri satımlar dengeli değil ve bozuk olma olasılığı biraz yüksek oluyor aşırı kafa yorup alınır ama onca emeğin bir anda boşa gitme olasılığı da var dönüşü de olmaz dediğiniz gibi dolar kurulu dolayısıyla tek çözüm maalesef bu ama bunu seçenek olarak görmekte istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Talha AYNACI
Twitter
EvetTarafindan0
2.el piyasasında da güven yok izledim videoların hepsini de 2.el olarak şöyle diyim piyasa değeri satımlar dengeli değil ve bozuk olma olasılığı biraz yüksek oluyor aşırı kafa yorup alınır ama onca emeğin bir anda boşa gitme olasılığı da var dönüşü de olmaz dediğiniz gibi dolar kurulu dolayısıyla tek çözüm maalesef bu ama bunu seçenek olarak görmekte istemiyorum
Şuanda zaten evde kal diye uyarı veriyorlar dışarı çıkma zorunluluğun yoksa evde kal kendini riske atma birazcık kafa patlat güzel parçalar illaki bulursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Talha AYNACI
Twitter
EvetTarafindan0
Dolar Bu Saatten Sonra Zor İner. covid Devam ederse 10 TL yi geçer Dolar...
virüs sadece bizim ekonomimize değil onların da ekonomisine zarar veriyor ve abd son zamanlarda virüs artışında tavanı görmüş durumda onların da durumu iyi değil yani bu kadar karamsar olmaya gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
virüs sadece bizim ekonomimize değil onların da ekonomisine zarar veriyor ve abd son zamanlarda virüs artışında tavanı görmüş durumda onların da durumu iyi değil yani bu kadar karamsar olmaya gerek yok
aynen katılıyorum ama abd nin aşırı derece de altın oranı yüksek ekonimsi düşük olasa bile bunu rahatlıkla dengeleyecek kapasiteye de sahiptir cinin önemli açıda atışı düştü arttırmak için belki bir fiyat düşürme yoluna giderler diye umut ediyorum dolar bu sene dengeli kalır deyişmez gibi duruyor 7-6 tl arası seğerir

Top Bottom