sadece kasamı yoksa monitör falanda dahil mi3000-4000tl arası gaming kasa önerisi var mı yüksek fps almak istiyorum.
Brom bence sen Abdullah abiyi bekle ben bekliyorum 1 haftaya yollar bir adet3000-4000tl arası gaming kasa önerisi var mı yüksek fps almak istiyorum.
Dostum şu anki piyasadan pc almanı tavsiye etmem bence en iyisi bir kaç gün sabredip Abdullah abinin yeni f/p sistemini al.3000-4000tl arası gaming kasa önerisi var mı yüksek fps almak istiyorum.
Bi yandan bekliyorum zaten. İncelemem için önerebilceğiniz sistem var mı merak ettim sadeceDostum şu anki piyasadan pc almanı tavsiye etmem bence en iyisi bir kaç gün sabredip Abdullah abinin yeni f/p sistemini al.
Sen anlıyorsun o zaman ben anlamıyorum sorun orda güvendiğimizden direk almakta farklıBi yandan bekliyorum zaten. İncelemem için önerebilceğiniz sistem var mı merak ettim sadece
Açıkçası o fiyata pek uygun değil özellikle 3500TL üzeri sistemlerde 16gb ram olmalı ki ona gerçekten f/p denilebilsin ve ekran kartı şu anlık her ne kadar performanslı olsa da hem vram 4gb olduğu için ilerde sorun yaratabilir hem de Abdullah abinin de dediği gibi fiyatını haketmeyen bir kart.Brom bu fiyata şöyle bir PC topladım , v3.5'u böyle değiştirdim daha doğrusu .
2 tane 8 GB ram koymustum ve istersen 4000 liraya yakın fiyata çekip rx580 8gb da ekran kartı yapabilirsin ama tavsiyem Abdullah abinin yeni çıkaracağı sistemi beklemendir .Açıkçası o fiyata pek uygun değil özellikle 3500TL üzeri sistemlerde 16gb ram olmalı ki ona gerçekten f/p denilebilsin ve ekran kartı şu anlık her ne kadar performanslı olsa da hem vram 4gb olduğu için ilerde sorun yaratabilir hem de Abdullah abinin de dediği gibi fiyatını haketmeyen bir kart.