3000 4000 tl arası laptop önerisi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bütçem zaten az biliyorum ama
Hani tek isteğim yeni nesil hikayeli oyunlar fazla oynamayacağım ama cs gta falan oynatsın en yüksek ayarlarda olmasına gerek yok
Bana önerebileceginiz laptop varsa teşekkür ederim. Bütçe 4500 e kayabilir.
Şimdiden teşekkürler beni dinlediğiniz için.

Hani tek isteğim yeni nesil hikayeli oyunlar fazla oynamayacağım ama cs gta falan oynatsın en yüksek ayarlarda olmasına gerek yok
kardeşim bir önerim yok ama bende asus var 3000 tl lik tavsiye ederim asuslara bakmanı eğer zorunlu değilse kkendine masaustu topla

Bu oyunları en düşükte 40fps+ açar ama ben orta ayarlarda 45+ oynamak istiyorum dersen 5000TL laptop bakmalısın.

Lenovo V14 81YB008DTX

Oyun amaçlı bir laptop istiyorsanız bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz bunlara bakabilirsiniz...

HP 15-cx0042nt (9FC22EA)

HP 15-cx0041nt (9EY02EA)

Casper Excalibur G770.9300-8UG0X

Acer AN515-43

onun yerine orta segnemt bi kasa toplayabilirsin 4000 tl orta grafiklerde oyun oynarsın

onun yerine orta segnemt bi kasa toplayabilirsin 4000 tl orta grafiklerde oyun oynarsın
Aslında çok isterdim ama öğrenciyim ve sunum falan yapıyorum laptop çok ihtiyacım oluyo bir yıl sonra falan bide kasa toplarım
Herkeze yardımları için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,286
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri