Neler Yeni

Yardım 3000 TL altı kumaş oyuncu koltuğu önerisi¿

LethaX

80+ Bronze
Merhaba uzatmadan konuya giriyorum.
Boyum 1.80 kumaş yükseklik ve yatma ayarı olan Gaming Koltuk arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Merhaba uzatmadan konuya giriyorum.
Boyum 1.80 kumaş yükseklik ve yatma ayarı olan Gaming Koltuk arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
hocam biliyorum 2000tl nin üstünde ancak biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz sizin için daha iyi olacaktır,kullanım ömrü uzayacaktır.Bütçeyi arttırabilirseniz Hawk fab v5 koltuğunu öneren çok kişi var.

LethaX

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam biliyorum 2000tl nin üstünde ancak biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz sizin için daha iyi olacaktır,kullanım ömrü uzayacaktır.Bütçeyi arttırabilirseniz Hawk fab v5 koltuğunu öneren çok kişi var.
3000 TL altı olur hocam madem güzel koltuk varsa ergonomi önemli

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
3000 TL altı olur hocam madem güzel koltuk varsa ergonomi önemli
hocam 2800 tl civarlarında bu koltuğu biliyorum,2 sene önce şoka rampage koltuk gelmişti kl-r88 olması lazım,şuanda üstünde uzanıyorum 2 senedir bir sorun yaşatmadı(fiyatına göre) 900 tl ye almıştım o zaman fiyatına göre iyiydi,birçok sorunu var hala ben de fab v5 e geçmeyi düşünüyorum forumda sürekli önerisi yapılıyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Ben de bu bütçede koltuk almayı düşünüyorum şuan en aklıma yatan sizin de oaylaştığınız fabric modeli. Kampanyalı şuan kol pedi hediyesi var ve 180 derece mekanizmalı fiyatı 2800. Sizin attığınızda +100₺ kurulu gönderim ücreti var montajı yapılmış oluyor. Güzel model içinize siniyorsa alabilirsiniz benim açtığım konuda da hawk tan daha çok önerilmişti zam gelmeden bir kaç güne sipariş geçmeyi düşünüyorum.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ben de bu bütçede koltuk almayı düşünüyorum şuan en aklıma yatan sizin de oaylaştığınız fabric modeli. Kampanyalı şuan kol pedi hediyesi var ve 180 derece mekanizmalı fiyatı 2800. Sizin attığınızda +100₺ kurulu gönderim ücreti var montajı yapılmış oluyor. Güzel model içinize siniyorsa alabilirsiniz benim açtığım konuda da hawk tan daha çok önerilmişti zam gelmeden bir kaç güne sipariş geçmeyi düşünüyorum.
fabric modelinin kolçakları 2d yani ileri geri olmuyor bu yeni nesil koltukları için bir eksi onun dışında bir sorun göremiyorum şimdiden hayırlı olsun.

LethaX

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zio markası da kendini koltuk sektöründe adını duyurmuş bir markadır kendisiyle bir alışverişim olmadı fakat fab v5 önerildiği gibi zio markası da çok öneriliyor.Siz bilen birkaç kişiye daha sorduktan sonra kararınızı verin.
İkiside güzele benziyor orta seviye güzel koltuklar bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside güzele benziyor orta seviye güzel koltuklar bence.
Ben alırsam deneyimimi paylaşırım size
Mesaj otomatik birleştirildi:

zio markası da kendini koltuk sektöründe adını duyurmuş bir markadır kendisiyle bir alışverişim olmadı fakat fab v5 önerildiği gibi zio markası da çok öneriliyor.Siz bilen birkaç kişiye daha sorduktan sonra kararınızı verin.
Tamam hocam teşekkür ederim yardımınız için hayırlı akşamlar dilerim

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Benim için hiç önemli olmayan bir özellik bu zaten 4d seçeneği de var ama +400₺ gibi bir fiyat isteniyor açıkcası belki hiç kullanmayacağım bir özellik için bu ladar farka değeceğini düşünmüyorum ki zaten o kadar edeceğini de düşünmüyorum alt tarafı 2 yön daha ekleniyor kolçağa
fabric modelinin kolçakları 2d yani ileri geri olmuyor bu yeni nesil koltukları için bir eksi onun dışında bir sorun göremiyorum şimdiden hayırlı olsun.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
hocam o zaman zio markasını tercih edin ve aldıktan sonra bir şekilde haber verin benim de aklıma yattı bu koltuk,deneyimlerden sonra sipariş vereceğim şuan da hazır param yok.Siz deneyimlerinizi paylaşasana kadar toplarım.

LethaX

80+ Bronze
hocam o zaman zio markasını tercih edin ve aldıktan sonra bir şekilde haber verin benim de aklıma yattı bu koltuk,deneyimlerden sonra sipariş vereceğim şuan da hazır param yok.Siz deneyimlerinizi paylaşasana kadar toplarım.

Bide buna bakın bilgim yok ama

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Bide buna bakın bilgim yok ama
benim de bu koltuk hakkında bilgim yok ,bu markanın önerilen koltuklarından akdeniz,15li gibi koltukları var bunlara da bakabilirsiniz.Yeni bir konu açıp hepsini bir çatı altında toplayım objektif olarak bir seçim yapıp sonrasında pişman olmamanız lazım.

Top Bottom