Metaxa
80+ Bronze
Dahası
1 ayakkabı almak yerine 2 ayakkabı için 3000 TL bütçem mevcut. Daha çok günlük kullanım için önerileriniz bekliyorum.
Piyasa bukadar arttımı be1 ayakkabı almak yerine 2 ayakkabı için 3000 TL bütçem mevcut. Daha çok günlük kullanım için önerileriniz bekliyorum.
Ben enson 100 liraya flodan almıştım1 ayakkabı almak yerine 2 ayakkabı için 3000 TL bütçem mevcut. Daha çok günlük kullanım için önerileriniz bekliyorum.
amazondan bak istersen. amazon germany den geldiği için ucuz oluyor. ben columbia aldım mesala.Skechers, Nike, Adidas ve Under Armour bakıyorum. Columbia ve The North Face için bütçem yetmez.
direkt şeyde yazıp bakabilirsin.Linklerini atar mısınız? Ben de bakıyorum.
Columbia Escape modelini kaç TL'ye aldınız?ben bunu aldım. suda geçirmiyor.Columbia Erkek Escape Pursuit Outdry Yürüyüş ayakkabısı : Amazon.com.tr: Moda
Columbia Erkek Escape Pursuit Outdry Yürüyüş ayakkabısı : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
direkt şeyde yazıp bakabilirsin.
amazon.de
Tercihini hangisinden yana kullanırdın?Air Huarache ve Ozweego modellerine bakabilirsiniz. Spordan çok günlük isterseniz de Superstar ve Air Force 1 '07 var.
Ortada seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Fikrin veya tecrüben yoksa başka kapıya, burası oyun alanı değil.Rx6400 bu fiyata bulunur. Aa ayakkabıymış pardon 3000 TL ne be ayakkabı bu..
Adidas Superstar,Stan SmithSkechers, Nike, Adidas ve Under Armour bakıyorum. Columbia ve The North Face için bütçem yetmez.