Daha önce ne kadar rahat ayakkabı giydiğine bağlı.Süperstar da yere basıyormuş gibi hissettiriyor ilk gün stan smirth de. Sonra alışıyorsun.Stan Smith rahat değil diyorlar, doğru mudur?
2 hafta önce bunu aldım gayet güzel bunu alabilirsin https://www.underarmour.com.tr/yetiskin-ua-lockdown-5-basketbol-ayakkabisi-kirmizi/1 ayakkabı almak yerine 2 ayakkabı için 3000 TL bütçem mevcut. Daha çok günlük kullanım için önerileriniz bekliyorum.
Beğenmedim.Nike Court Vision modeline bakabilirsin. Kaliteli ve rahat bir ayakkabı.
Daha önce superstar kullandım ve memnundum. Huarache, Ozweego ve Stan Smith arasındayım. Önerebileceğiniz farklı model de var mıdır?Daha önce ne kadar rahat ayakkabı giydiğine bağlı.Süperstar da yere basıyormuş gibi hissettiriyor ilk gün stan smirth de. Sonra alışıyorsun.
Bu tarz ayakkabı sevmiyorum.2 hafta önce bunu aldım gayet güzel bunu alabilirsin https://www.underarmour.com.tr/yetiskin-ua-lockdown-5-basketbol-ayakkabisi-kirmizi/
Ozweego en rahatı aralarında açık ara. Huarache kişisel olarak sevmiyorum 4 yıl Nike'de çalıştım 1 defa alıp denedim sadece.Sevmediğim bir model olduğu için olumlu bir şey söyleyemem. Stan Smith ise Nike Court Brough ayarında bir ayakkabı. Superstar'ın alt modeli olarak düşünebilirsin. Yukarıdakilerden farklı olarak Adidas Nite Jogger bakabilirsin o da çok rahattır.Beğenmedim.
Daha önce superstar kullandım ve memnundum. Huarache, Ozweego ve Stan Smith arasındayım. Önerebileceğiniz farklı model de var mıdır?
Bu tarz ayakkabı sevmiyorum.
Ozweego rahattır fakat görünüş açısından çok da şık değil. 100 TL'lik FLO'nun ayakkabılarına benziyor. Huarache daha şık duruyor. Stan Smith rahat mıdır?Ozweego en rahatı aralarında açık ara. Huarache kişisel olarak sevmiyorum 4 yıl Nike'de çalıştım 1 defa alıp denedim sadece.Sevmediğim bir model olduğu için olumlu bir şey söyleyemem. Stan Smith ise Nike Court Brough ayarında bir ayakkabı. Superstar'ın alt modeli olarak düşünebilirsin. Yukarıdakilerden farklı olarak Adidas Nite Jogger bakabilirsin o da çok rahattır.
Sen ben değilsin.30 tane çakma ayakkabı alırım ben her gün 1 tane giyerim.
rac10Ozweego rahattır fakat görünüş açısından çok da şık değil. 100 TL'lik FLO'nun ayakkabılarına benziyor. Huarache daha şık duruyor. Stan Smith rahat mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen ben değilsin.
Tercihini hangisinden yana kullanırdın?
Ortada seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Fikrin veya tecrüben yoksa başka kapıya, burası oyun alanı değil.
Air force yetişkin modeli son dönemde 2600tl oldu.Air Huarache ve Ozweego modellerine bakabilirsiniz. Spordan çok günlük isterseniz de Superstar ve Air Force 1 '07 var.
dunk lowStan Smith rahat değil diyorlar, doğru mudur?
Ne alaka ? belki adam biriktirdi ve istediği ayakkabıyı bütçesi yettiği kadar harcamak istiyor.Vay be baba parayısıyla bitlenmiş çoluk çocuktanda gider yedik. Lanet olsun yaa