Neler Yeni

3000 TL Ayakkabı Önerisi

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,958
İsim
Orkun
Nike Court Vision modeline bakabilirsin. Kaliteli ve rahat bir ayakkabı.

Shaco

80+ Bronze
Stan Smith rahat değil diyorlar, doğru mudur?
Daha önce ne kadar rahat ayakkabı giydiğine bağlı.Süperstar da yere basıyormuş gibi hissettiriyor ilk gün stan smirth de. Sonra alışıyorsun.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Nike Court Vision modeline bakabilirsin. Kaliteli ve rahat bir ayakkabı.
Beğenmedim.
Daha önce ne kadar rahat ayakkabı giydiğine bağlı.Süperstar da yere basıyormuş gibi hissettiriyor ilk gün stan smirth de. Sonra alışıyorsun.
Daha önce superstar kullandım ve memnundum. Huarache, Ozweego ve Stan Smith arasındayım. Önerebileceğiniz farklı model de var mıdır?
Bu tarz ayakkabı sevmiyorum.

Shaco

80+ Bronze
Beğenmedim.

Daha önce superstar kullandım ve memnundum. Huarache, Ozweego ve Stan Smith arasındayım. Önerebileceğiniz farklı model de var mıdır?

Bu tarz ayakkabı sevmiyorum.
Ozweego en rahatı aralarında açık ara. Huarache kişisel olarak sevmiyorum 4 yıl Nike'de çalıştım 1 defa alıp denedim sadece.Sevmediğim bir model olduğu için olumlu bir şey söyleyemem. Stan Smith ise Nike Court Brough ayarında bir ayakkabı. Superstar'ın alt modeli olarak düşünebilirsin. Yukarıdakilerden farklı olarak Adidas Nite Jogger bakabilirsin o da çok rahattır.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
30 tane çakma ayakkabı alırım ben her gün 1 tane giyerim.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Ozweego en rahatı aralarında açık ara. Huarache kişisel olarak sevmiyorum 4 yıl Nike'de çalıştım 1 defa alıp denedim sadece.Sevmediğim bir model olduğu için olumlu bir şey söyleyemem. Stan Smith ise Nike Court Brough ayarında bir ayakkabı. Superstar'ın alt modeli olarak düşünebilirsin. Yukarıdakilerden farklı olarak Adidas Nite Jogger bakabilirsin o da çok rahattır.
Ozweego rahattır fakat görünüş açısından çok da şık değil. 100 TL'lik FLO'nun ayakkabılarına benziyor. Huarache daha şık duruyor. Stan Smith rahat mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 tane çakma ayakkabı alırım ben her gün 1 tane giyerim.
Sen ben değilsin.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Ozweego rahattır fakat görünüş açısından çok da şık değil. 100 TL'lik FLO'nun ayakkabılarına benziyor. Huarache daha şık duruyor. Stan Smith rahat mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ben değilsin.
rac10

Top Bottom