3000 TL Ayakkabı Önerisi

Nike Court Vision modeline bakabilirsin. Kaliteli ve rahat bir ayakkabı.

Stan Smith rahat değil diyorlar, doğru mudur?
Daha önce ne kadar rahat ayakkabı giydiğine bağlı.Süperstar da yere basıyormuş gibi hissettiriyor ilk gün stan smirth de. Sonra alışıyorsun.

Nike Court Vision modeline bakabilirsin. Kaliteli ve rahat bir ayakkabı.
Beğenmedim.
Daha önce ne kadar rahat ayakkabı giydiğine bağlı.Süperstar da yere basıyormuş gibi hissettiriyor ilk gün stan smirth de. Sonra alışıyorsun.
Daha önce superstar kullandım ve memnundum. Huarache, Ozweego ve Stan Smith arasındayım. Önerebileceğiniz farklı model de var mıdır?
Bu tarz ayakkabı sevmiyorum.

Beğenmedim.

Daha önce superstar kullandım ve memnundum. Huarache, Ozweego ve Stan Smith arasındayım. Önerebileceğiniz farklı model de var mıdır?

Bu tarz ayakkabı sevmiyorum.
Ozweego en rahatı aralarında açık ara. Huarache kişisel olarak sevmiyorum 4 yıl Nike'de çalıştım 1 defa alıp denedim sadece.Sevmediğim bir model olduğu için olumlu bir şey söyleyemem. Stan Smith ise Nike Court Brough ayarında bir ayakkabı. Superstar'ın alt modeli olarak düşünebilirsin. Yukarıdakilerden farklı olarak Adidas Nite Jogger bakabilirsin o da çok rahattır.

30 tane çakma ayakkabı alırım ben her gün 1 tane giyerim.

Ozweego en rahatı aralarında açık ara. Huarache kişisel olarak sevmiyorum 4 yıl Nike'de çalıştım 1 defa alıp denedim sadece.Sevmediğim bir model olduğu için olumlu bir şey söyleyemem. Stan Smith ise Nike Court Brough ayarında bir ayakkabı. Superstar'ın alt modeli olarak düşünebilirsin. Yukarıdakilerden farklı olarak Adidas Nite Jogger bakabilirsin o da çok rahattır.
Ozweego rahattır fakat görünüş açısından çok da şık değil. 100 TL'lik FLO'nun ayakkabılarına benziyor. Huarache daha şık duruyor. Stan Smith rahat mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 tane çakma ayakkabı alırım ben her gün 1 tane giyerim.
Sen ben değilsin.

Tercihini hangisinden yana kullanırdın?

Ortada seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Fikrin veya tecrüben yoksa başka kapıya, burası oyun alanı değil.

Vay be baba parayısıyla bitlenmiş çoluk çocuktanda gider yedik. 😆😆😆 Lanet olsun yaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri