3000 TL Ayakkabı Önerisi

Metaxa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
1 ayakkabı almak yerine 2 ayakkabı için 3000 TL bütçem mevcut. Daha çok günlük kullanım için önerileriniz bekliyorum.

günlük kullanım için skecherse bakmanı öneririm. outdoor içinse columbia veya the north face tavsiye ederim.

1 ayakkabı almak yerine 2 ayakkabı için 3000 TL bütçem mevcut. Daha çok günlük kullanım için önerileriniz bekliyorum.
Ben enson 100 liraya flodan almıştım :D

günlük kullanım için skecherse bakmanı öneririm. outdoor içinse columbia veya the north face tavsiye ederim.
Skechers, Nike, Adidas ve Under Armour bakıyorum. Columbia ve The North Face için bütçem yetmez.

Skechers, Nike, Adidas ve Under Armour bakıyorum. Columbia ve The North Face için bütçem yetmez.
amazondan bak istersen. amazon germany den geldiği için ucuz oluyor. ben columbia aldım mesala.

ben bunu aldım. suda geçirmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direkt şeyde yazıp bakabilirsin.
amazon.de
Columbia Escape modelini kaç TL'ye aldınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Air Huarache ve Ozweego modellerine bakabilirsiniz. Spordan çok günlük isterseniz de Superstar ve Air Force 1 '07 var.

Air Huarache ve Ozweego modellerine bakabilirsiniz. Spordan çok günlük isterseniz de Superstar ve Air Force 1 '07 var.
Tercihini hangisinden yana kullanırdın?
Rx6400 bu fiyata bulunur. Aa ayakkabıymış pardon 3000 TL ne be ayakkabı bu..
Ortada seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Fikrin veya tecrüben yoksa başka kapıya, burası oyun alanı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri