Neler Yeni

3000 TL Ayakkabı Önerisi

Onurkotlutok05

80+ Gold
Xiaomi spor ayakkabıları onerebilirim bangooddan 1500 gibi bir seye geliyor

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Tercihini hangisinden yana kullanırdın?
Hepsini beğeniyorum aslında. Üniversitedeyken superstar'ı çok giydiğimden sıkıldım ondan. Ben de geçtiğimiz haftalarda seninle aynı ikilemdeydim. "Air Huarache Off Noir LE" ve "Air Force 1 '07 All White" ikilisinden yana kullandım tercihimi. Her ikisinden de memnunum. Hele Huarache çok şık, AF1 ise klasik zaten.
Nike-Air-Huarache-Off-Noir-DQ8572-001.jpeg

Yalnız, eğer internetten alırsan dikkat et, 2 numara büyük al. Aşşırı dar bir kalıbı var, ben 42.5-43 giyiyorum normalde. 44.5 aldım tam oturuyor ayağıma, acaba 45 mi alsaydım dediğim bile oldu.

Son düzenleme:

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Vay be baba parayısıyla bitlenmiş çoluk çocuktanda gider yedik. 😆😆😆 Lanet olsun yaa
Çalışıyorum ve bütçeden yana sorun yok. Bu durum da sizi zerre ilgilendirmiyor.
Hepsini beğeniyorum aslında. Üniversitedeyken superstar'ı çok giydiğimden sıkıldım ondan. Ben de geçtiğimiz haftalarda seninle aynı ikilemdeydim. "Air Huarache Off Noir LE" ve "Air Force 1 '07 All White" ikilisinden yana kullandım tercihimi. Her ikisinden de memnunum. Hele Huarache çok şık, AF1 ise klasik zaten.
Alıntıyı görüntüle

Yalnız, eğer internetten alırsan dikkat et, 2 numara büyük al. Aşşırı dar bir kalıbı var, ben 42.5-43 giyiyorum normalde. 44.5 aldım tam oturuyor ayağıma, acaba 45 mi alsaydım dediğim bile oldu.
Huarache düşünüyorum. Superstar kullandım ve memnundum fakat değişiklik istiyorum. Stan smith de tercih edebilirim.

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Çalışıyorum ve bütçeden yana sorun yok. Bu durum da sizi zerre ilgilendirmiyor.

Huarache düşünüyorum. Superstar kullandım ve memnundum fakat değişiklik istiyorum. Stan smith de tercih edebilirim.
Attan inip eşeğe binmek olur Stan. Huarache tavsiye ederim, güzel ayakkabı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Seçgin
Tercihini hangisinden yana kullanırdın?

Ortada seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Fikrin veya tecrüben yoksa başka kapıya, burası oyun alanı değil.
Dostum zargana olup 10.000₺ ayaklabı giyen de var arkadaşa katılıyorum ama oyun alanı değil falan terslemişsin, roblox oynamıyoruz burda en havalı en olgun sensin reis 👌🏻

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Attan inip eşeğe binmek olur Stan. Huarache tavsiye ederim, güzel ayakkabı.
Huarache alacağım. Bir de yanına düz taban istiyorum yani bu tarz bez değil. Marka fark etmez, bütçem o ayakkabı için en fazla 1500-1700 TL. Ne önerirsiniz?

Cihangir

80+ Gold
1 ayakkabı almak yerine 2 ayakkabı için 3000 TL bütçem mevcut. Daha çok günlük kullanım için önerileriniz bekliyorum.
1 tane alırım diyosan Nike Air 270 var

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Huarache alacağım. Bir de yanına düz taban istiyorum yani bu tarz bez değil. Marka fark etmez, bütçem o ayakkabı için en fazla 1500-1700 TL. Ne önerirsiniz?
vans old skool

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Vans ve Converse ayakkabılar rahat mıdır?

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Ozweego rahattır fakat görünüş açısından çok da şık değil. 100 TL'lik FLO'nun ayakkabılarına benziyor. Huarache daha şık duruyor. Stan Smith rahat mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ben değilsin.
iyi git ver 3k parayı

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Nike’ın sitesinde Air Jordan’lar sık sık indirime giriyor aslında 1399₺ gibi rakamlara, ara ara bak istersen.
iyi git ver 3k parayı
Boş yapmayın, kimsenin bütçesi sizi ilgilendirmiyor, siz 30 tane çakma ayakkabınız ve dokayısıyla su toplamış ayaklarınızla gezmek istiyorsanız sizin tercihiniz, gelip burada insanların konularını çöp mesajlarla doldurmanız gerekmiyor.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Nike’ın sitesinde Air Jordan’lar sık sık indirime giriyor aslında 1399₺ gibi rakamlara, ara ara bak istersen.

Boş yapmayın, kimsenin bütçesi sizi ilgilendirmiyor, siz 30 tane çakma ayakkabınız ve dokayısıyla su toplamış ayaklarınızla gezmek istiyorsanız sizin tercihiniz, gelip burada insanların konularını çöp mesajlarla doldurmanız gerekmiyor.
Her şey için teşekkür ederim dostum.

• Beğen
Reaksiyonlar: L3ON
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,562
Üyeler
164,868
Son üye
Talla0