Onurkotlutok05
80+ Gold
Xiaomi spor ayakkabıları onerebilirim bangooddan 1500 gibi bir seye geliyor
Hepsini beğeniyorum aslında. Üniversitedeyken superstar'ı çok giydiğimden sıkıldım ondan. Ben de geçtiğimiz haftalarda seninle aynı ikilemdeydim. "Air Huarache Off Noir LE" ve "Air Force 1 '07 All White" ikilisinden yana kullandım tercihimi. Her ikisinden de memnunum. Hele Huarache çok şık, AF1 ise klasik zaten.Tercihini hangisinden yana kullanırdın?
Çalışıyorum ve bütçeden yana sorun yok. Bu durum da sizi zerre ilgilendirmiyor.Vay be baba parayısıyla bitlenmiş çoluk çocuktanda gider yedik. Lanet olsun yaa
Huarache düşünüyorum. Superstar kullandım ve memnundum fakat değişiklik istiyorum. Stan smith de tercih edebilirim.Hepsini beğeniyorum aslında. Üniversitedeyken superstar'ı çok giydiğimden sıkıldım ondan. Ben de geçtiğimiz haftalarda seninle aynı ikilemdeydim. "Air Huarache Off Noir LE" ve "Air Force 1 '07 All White" ikilisinden yana kullandım tercihimi. Her ikisinden de memnunum. Hele Huarache çok şık, AF1 ise klasik zaten.
Alıntıyı görüntüle
Yalnız, eğer internetten alırsan dikkat et, 2 numara büyük al. Aşşırı dar bir kalıbı var, ben 42.5-43 giyiyorum normalde. 44.5 aldım tam oturuyor ayağıma, acaba 45 mi alsaydım dediğim bile oldu.
Attan inip eşeğe binmek olur Stan. Huarache tavsiye ederim, güzel ayakkabı.Çalışıyorum ve bütçeden yana sorun yok. Bu durum da sizi zerre ilgilendirmiyor.
Huarache düşünüyorum. Superstar kullandım ve memnundum fakat değişiklik istiyorum. Stan smith de tercih edebilirim.
Dostum zargana olup 10.000₺ ayaklabı giyen de var arkadaşa katılıyorum ama oyun alanı değil falan terslemişsin, roblox oynamıyoruz burda en havalı en olgun sensin reisTercihini hangisinden yana kullanırdın?
Ortada seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Fikrin veya tecrüben yoksa başka kapıya, burası oyun alanı değil.
Huarache alacağım. Bir de yanına düz taban istiyorum yani bu tarz bez değil. Marka fark etmez, bütçem o ayakkabı için en fazla 1500-1700 TL. Ne önerirsiniz?Attan inip eşeğe binmek olur Stan. Huarache tavsiye ederim, güzel ayakkabı.
1 tane alırım diyosan Nike Air 270 var1 ayakkabı almak yerine 2 ayakkabı için 3000 TL bütçem mevcut. Daha çok günlük kullanım için önerileriniz bekliyorum.
vans old skoolHuarache alacağım. Bir de yanına düz taban istiyorum yani bu tarz bez değil. Marka fark etmez, bütçem o ayakkabı için en fazla 1500-1700 TL. Ne önerirsiniz?
Hocam vans kullanıyorum rahat ama bana kalırsa daha rahat nike under armourlar vs var. Yine de memnunum rahatsız etmiyor sadece rahatlığı bir tık daha düşük onlara göreVans ve Converse ayakkabılar rahat mıdır?
iyi git ver 3k parayıOzweego rahattır fakat görünüş açısından çok da şık değil. 100 TL'lik FLO'nun ayakkabılarına benziyor. Huarache daha şık duruyor. Stan Smith rahat mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen ben değilsin.
Nike’ın sitesinde Air Jordan’lar sık sık indirime giriyor aslında 1399₺ gibi rakamlara, ara ara bak istersen.Huarache alacağım. Bir de yanına düz taban istiyorum yani bu tarz bez değil. Marka fark etmez, bütçem o ayakkabı için en fazla 1500-1700 TL. Ne önerirsiniz?
Boş yapmayın, kimsenin bütçesi sizi ilgilendirmiyor, siz 30 tane çakma ayakkabınız ve dokayısıyla su toplamış ayaklarınızla gezmek istiyorsanız sizin tercihiniz, gelip burada insanların konularını çöp mesajlarla doldurmanız gerekmiyor.iyi git ver 3k parayı
Her şey için teşekkür ederim dostum.Nike’ın sitesinde Air Jordan’lar sık sık indirime giriyor aslında 1399₺ gibi rakamlara, ara ara bak istersen.
Boş yapmayın, kimsenin bütçesi sizi ilgilendirmiyor, siz 30 tane çakma ayakkabınız ve dokayısıyla su toplamış ayaklarınızla gezmek istiyorsanız sizin tercihiniz, gelip burada insanların konularını çöp mesajlarla doldurmanız gerekmiyor.