3000 TL ayakkabı tavsiyesı

therio016

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
3000
Arkadaşlar selamlar en fazla 3000 tl bandında ayakkabı arıyorum nike dan başka marka olmazsa iyi olur 42.5 giyiyorum

Kanka Nike'dan başka marka istemiyorsan neden Nike'ın sitesinden 3K'lık ayakkabılara kendin bakmadın?

Kanka Nike'dan başka marka istemiyorsan neden Nike'ın sitesinden 3K'lık ayakkabılara kendin bakmadın?
Hani burası bir forum ya ? İnsanlar soru falan sorabiliyor ? İstemediğin kişinin konusuna cevap yazmak zorunda değilsin falan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim Air Monarch IV alacağım

indirimle dunk alınabilir hocam bence nikenin en iyi ayakkabılarından

Arkadaşlar selamlar en fazla 3000 TL bandında ayakkabı arıyorum nike dan başka marka olmazsa iyi olur 42.5 giyiyorum
Bence nike dışında asics markasına da bakabilirsin. Ayakkabıları güzel, kendim de giyiyorum.

Hocam 3000k yanlış bir başlık olmuş. Başlığı 3k olarak güncelleyebilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar :peepokalp:

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar selamlar en fazla 3000 TL bandında ayakkabı arıyorum nike dan başka marka olmazsa iyi olur 42.5 giyiyorum
Nike sitesine giriniz > istediğiniz kategoriyi seçiniz > fiyat aralığını 0₺ - 3000₺ olarak ayarlayınız. Tebrikler artık kendi işinizi kendiniz görebilirsiniz!!

Farklı bir airforce rengi alabilirsin kanka farklı olsun diye.Mavi yeşik kırmızı falan ben kırmızı aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,030
Üyeler
190,498
Son üye
Virgo59
Geri