Parça parça toplamak istiyorum hazır lar genelde daha pahalı olmuyor mu?Hazır mı yoksa parça parça mi ? Parça parça maliyetli olabilir
Baktım ama çoğuna zam gelmiş veya stokta ürün yok diyorben denedim bi kaç tane sistem ancak 300 tl ye parça birleştirmek sanırım bi tık pahalıya geliyor bence abdullah abinin yaptığı hazır sistemlerden bakmalısın her halükarda çok daha ucuza geliyor
Aynen donanım arşivine sürekli takipte kal büyük bir çekiliş yapmıştı belki oradan bir parça eline gecer ve ona göre ilerlersin yada yeni Md sistem gelir onu daha uyguna alabilirsin.Baktım ama çoğuna zam gelmiş veya stokta ürün yok diyor
Dostum daha bugün kendime topladım bı bakBiraz daha kesenin ağzını açabilecekseniz eğer size şu sistemi tavsiye ediyorum:
Alıntıyı görüntüle
İleride 8GB RAM daha ve 1TB HDD ekleyerek yükseltme de yapabilirsiniz.
Sistem güzel lakin B450 anakart olursa daha iyi olabilir. Sonradan 480GB SSD ve 8GB RAM eklenebilir. ?Dostum daha bugün kendime topladım bı bak
Anakart: ASRock A320M-hdvr 3200+ MHz(OC)
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 570 4 GB.
RAM: Adata XPG Gammix D10 8 GB DDR4 3000MHz.
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 3.5" 7200 RPM.
PSU: Xigmate X-Power 500W 80+
Kasa: Power Boost VK-C12B RGB USB 3.0 mid Tower kasa.
Teşekkür ederim ?Biraz daha kesenin ağzını açabilecekseniz eğer size şu sistemi tavsiye ediyorum:
Alıntıyı görüntüle
İleride 8GB RAM daha ve 1TB HDD ekleyerek yükseltme de yapabilirsiniz.
Yok knk hazırlar tam tersi ucuz oluyor hele hele böyle youtuberlrin topladıklarını bak derimParça parça toplamak istiyorum hazır lar genelde daha pahalı olmuyor mu?
Sağolasın kardeşimDostum daha bugün kendime topladım bı bak
Anakart: ASRock A320M-hdvr 3200+ MHz(OC)
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.
Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 570 4 GB.
RAM: Adata XPG Gammix D10 8 GB DDR4 3000MHz.
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 3.5" 7200 RPM.
PSU: Xigmate X-Power 500W 80+
Kasa: Power Boost VK-C12B RGB USB 3.0 mid Tower kasa.