Black shark V2 Special Edition'ın sesi çok iyiydi. Normal versiyonu HS80 den daha iyi ses veriyor (bass, orta, tiz) ve normal versiyonun aksine aktif gürültü engelleme özelliği var. Mikrofonu çıkartılabiliyor. https://www.rtings.com/headphones/t...-wireless/16489/41794?usage=19&threshold=0.10 Buradaki karşılaştırma HS 80'nin kablosuz versiyonuyla ama tahminimce aynı performansı verir. Bu karşılaştırmaya göre eğer Online FPS oyunları oynuyorsan Valorant, CS GO gibi, oyunlarda ayaka sesi duymada Razer biraz daha iyi. Konfor olarak 330 gram ağırlığında ve site 10 üzerinden 7.5 ortalamanın üstünde bir puan vermiş. Ben hiç kullanmadım ama sanırım rahatsız etmez kafanda kullanırken...
Black shark V2 Special Edition'ın sesi çok iyiydi. Normal versiyonu HS80 den daha iyi ses veriyor (bass, orta, tiz) ve normal versiyonun aksine aktif gürültü engelleme özelliği var. Mikrofonu çıkartılabiliyor. https://www.rtings.com/headphones/t...-wireless/16489/41794?usage=19&threshold=0.10 Buradaki karşılaştırma HS 80'nin kablosuz versiyonuyla ama tahminimce aynı performansı verir. Bu karşılaştırmaya göre eğer Online FPS oyunları oynuyorsan Valorant, CS GO gibi, oyunlarda ayaka sesi duymada Razer biraz daha iyi. Konfor olarak 330 gram ağırlığında ve site 10 üzerinden 7.5 ortalamanın üstünde bir puan vermiş. Ben hiç kullanmadım ama sanırım rahatsız etmez kafanda kullanırken. Ayrıca Razer, tiz sesleri daha iyi verdiği görünüyor. Bass ve mid seslerde ortalamanın üstünde görünüyor. Special Edition'un normal V2'den farkı taşımamız için kumaş bir kese yerine seyahat çantası veriliyor. Ben de special edition almayı planlıyorum.
Black shark V2 Special Edition'ın sesi çok iyiydi. Normal versiyonu HS80 den daha iyi ses veriyor (bass, orta, tiz) ve normal versiyonun aksine aktif gürültü engelleme özelliği var. Mikrofonu çıkartılabiliyor.
Konfor olarak 330 gram ağırlığında ve site 10 üzerinden 7.5 ortalamanın üstünde bir puan vermiş. Ben hiç kullanmadım ama sanırım rahatsız etmez kafanda kullanırken.
Ayrıca Razer, tiz sesleri daha iyi verdiği görünüyor. Bass ve mid seslerde ortalamanın üstünde görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Special Edition'un normal V2'den farkı taşımamız için kumaş bir kese yerine seyahat çantası veriliyor. Ben de special edition almayı planlıyorum.
herkes çok övdü hs80 i ben de dün akşam sipariş verdim.Blackshark v2 ye de bakmıştım güzel kulaklık onu da önermişlerdi.
Eğer beğenmezsem iade edip blackshark v2 almayı düşünüyorum.Blackshark ı Arkadaşım kullanıyor performansını iyi bulduğunu söylüyordu.Mikrofonu da fena değil, discorddan bize gelen ses iyi.İtopya dan aldım acaba beğenmezsem kolayca iade edebilir miyim
Ayrıca dolby atmos aktifken mi yapmışlar o değerlendirmeyi acaba merak ettim
herkes çok övdü hs80 i ben de dün akşam sipariş verdim.Blackshark v2 ye de bakmıştım güzel kulaklık onu da önermişlerdi.
Eğer beğenmezsem iade edip blackshark v2 almayı düşünüyorum.Blackshark ı Arkadaşım kullanıyor performansını iyi bulduğunu söylüyordu.Mikrofonu da fena değil, discorddan bize gelen ses iyi.İtopya dan aldım acaba beğenmezsem kolayca iade edebilir miyim
Oldunuz hocam ama şimdi aldığıma daha kargo gelmeden pişman olur gibi oldum
Tizleri gerçekten kötüymüş çünkü rtingsteki skordan bağımsız forumda da laf söylemişlerdi tizlerine.Ama eq ayarlarıyla, dolby ile falan belki iyileştirilebilir diye düşünmüştüm.Eq ayarlarına tepkisi iyimiş kulaklığın
Oldunuz hocam ama şimdi aldığıma daha kargo gelmeden pişman olur gibi oldum
Tizleri gerçekten kötüymüş çünkü rtingsteki skordan bağımsız forumda da laf söylemişlerdi tizlerine.Ama eq ayarlarıyla, dolby ile falan belki iyileştirilebilir diye düşünmüştüm.Eq ayarlarına tepkisi iyimiş kulaklığın