arasında ne fark varnova 7 6000 tl şuan nova 5 i beklesem mi acaba
amazonda yorumlarına baktımda birisi 5250 tl ye almış nasıl aldıysa nova 7 yi oda nova 5 le 7 arasında kalmış. 7 yi ucuz görünce almışnova 7 6000 tl şuan nova 5 i beklesem mi acaba
Nova 7 nin malzeme kalitesi daha iyi ama nova 5 e göre mic ve bataryası daha zayıf ağırlık olarak daha ağır. Nova 5 telefonda uygulama desteği var 7 de yok. Ekstra olarak nova 7 yi kablolu kullanabiliyorsun.arasında ne fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazonda yorumlarına baktımda birisi 5250 tl ye almış nasıl aldıysa nova 7 yi oda nova 5 le 7 arasında kalmış. 7 yi ucuz görünce almış
normalde olması gereken özellikleri sanki fark olarak yapmışlar zaten bence saydığın özelliklerin hepsi bir kablosuz kulaklıkta olmalı ama işte bizim yapabileceğimiz bişey yok adamlar böyle pazarlıyoNova 7 nin malzeme kalitesi daha iyi ama nova 5 e göre mic ve bataryası daha zayıf ağırlık olarak daha ağır. Nova 5 telefonda uygulama desteği var 7 de yok. Ekstra olarak nova 7 yi kablolu kullanabiliyorsun.
Gaming gecesinde olabilirNe zaman düşer acaba
Bilmiyorum gelir umarım.Üst üste gelirmiki geçen hafta gelmişya
İyi yapmışsın dikkate alıyorlar.inşallah gelir incehesapın insta hesabına yorum yazdım ama ne kadar fayda eder bilmem bütün millet isteklerini yazmış bende yazdım
Belki 5 de olur bunu alacağıma nova 7x i alırım daha iyi.Tüh ya nova 7 yi getirmişler![]()