sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
tavsiyem o yöndeRazer sevmiyorum bu markayıda ilk kez gôrdüm
tavsiyem o yöndeRazer sevmiyorum bu markayıda ilk kez gôrdüm
Tavsiyen için teşekkürler ama bilnediğim bi markaya para harcayacak durumda değilim. Bi kere alıp yıllarca kullanma kafasındayım sadece kafa olarak da değilde bütcesel olarak işte. Yoksa bende yeni şeyler denemeyi severim normaldetavsiyem o yönde
V9 PRO hakkında kullanım deneyimin var mı dost? Ürün bilgileri yazıyor sitede ama hakikaten bu fiyata bu kadar iyi nasıl oluyor uzun kullanımı nasıldır acabaal https://www.gaming.gen.tr/urun/7311...-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-hw-v9-4/
yada barrucuda
baska bisi alma forumda bendne bilgilisini zor bulursun
denyecegim yakin firsattaV9 PRO hakkında kullanım deneyimin var mı dost? Ürün bilgileri yazıyor sitede ama hakikaten bu fiyata bu kadar iyi nasıl oluyor uzun kullanımı nasıldır acaba
cloud 3 iyidir bir eq ayarı yaparsın fıstık gibi olur.Merhaba arkadaşlar hali hazırda Hyperx Cloud 2 kullanıyorum. Fakat hem kablolu oluşu hem de bi takım yıpranmalardan dolayı bari wireless kulaklığa geçiyim dedim. Aklımda Hyperx Cloud 3 Wireless var. Hyperx markasını ve ürünlerini seviyorum. Fakat cloud 3 ün fiyatları çok dengesiz ne zaman indirime gireceği belli değil. 4500 TL ye satılan kulaklığada 5000 TL vermek istemiyorum. Sizin önerebileceğiniz hyperx den daha iyi bir kulaklık var mıdır ? Şimdiden söyliyim Razer markasının kulaklıklarını pek beğenmiyorum. Bütce olarak 5000 TL sınır hatta 5000 bile yok diyebilirim. Anca zorlama ile 5000 e kadar çıkabilirim. Genelde Online oyunlar oynarım ve müzikte profesyonel olmicak şekilde dinlerim. Film falanda izlerim. Mikrofonu çok iyi olmasına gerek yok çünkü ayriyeten mikrofonum var. Daha fazla sormak istediğiniz soru olursa çekinmeyin lütfen. Şimdiden teşekkür Ederim![]()
valla ben öyle ayarlardan anlamıyorum default kullanıyorum her şeyicloud 3 iyidir bir eq ayarı yaparsın fıstık gibi olur.
bataryası çok düşük hocam 18 saat diyor. Cloud 3 80 saatLOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu öneriliyor diye hatırlıyorum hocam bakabilirsiniz
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-barracuda-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi.html indirim beklenebilir eğer hoşunuza gittiyse 2 yıldır düzenli kullanıyorum mikrofonun çıkabilir olması çok işime yarıyor gündelik hayatta da kullanabiliyorumMerhaba arkadaşlar hali hazırda Hyperx Cloud 2 kullanıyorum. Fakat hem kablolu oluşu hem de bi takım yıpranmalardan dolayı bari wireless kulaklığa geçiyim dedim. Aklımda Hyperx Cloud 3 Wireless var. Hyperx markasını ve ürünlerini seviyorum. Fakat cloud 3 ün fiyatları çok dengesiz ne zaman indirime gireceği belli değil. 4500 TL ye satılan kulaklığada 5000 TL vermek istemiyorum. Sizin önerebileceğiniz hyperx den daha iyi bir kulaklık var mıdır ? Şimdiden söyliyim Razer markasının kulaklıklarını pek beğenmiyorum. Bütce olarak 5000 TL sınır hatta 5000 bile yok diyebilirim. Anca zorlama ile 5000 e kadar çıkabilirim. Genelde Online oyunlar oynarım ve müzikte profesyonel olmicak şekilde dinlerim. Film falanda izlerim. Mikrofonu çok iyi olmasına gerek yok çünkü ayriyeten mikrofonum var. Daha fazla sormak istediğiniz soru olursa çekinmeyin lütfen. Şimdiden teşekkür Ederim![]()
razer pek tercihim değil hocam ya daha önce 3 model inceledim razerdan hiçbirini beğenmedimhttps://www.vatanbilgisayar.com/razer-barracuda-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi.html indirim beklenebilir eğer hoşunuza gittiyse 2 yıldır düzenli kullanıyorum mikrofonun çıkabilir olması çok işime yarıyor gündelik hayatta da kullanabiliyorum