Neler Yeni

3000 TL Bütçede hangi oyuncu koltuğunu almalıyım? xDrive atak mı fırtına mı? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Eğer istanbulda yaşıyorsan sinerjinin mağazasına gidip test edebilirsin orada görmüştüm koltuğu
Antalyadayım. Ama sinerjinin mağazası esenyurt civarında varsa orada akrabam yaşıyor deneyebilirler eğer onlara yakınsa varsa konum bilgisi yollar mısın

Caelius

80+ Silver
Fark olarak kastettiğim şey renkleri değil boyutları. Tek ölçü, zayıf kişiler için mi? orta kilolu kişiler için mi? yüksek kilolu kişiler için mi? Hangimiz için tasarlandı bu ölçüler? Benim bu kadar kararsız olmamın sebebi desenleri vs. değil yapılı ve kilolu olduğum için baldırlarımdan bastırması ve 3k civarı fiyat ödediğim koltukta rahat edememe korkusu. Şuan oturduğum berjer 51-52 cm ve rahatım kenarlardan toplam yaklaşık6cm boşta kalıyor ona dayanarak 50cm genişliğe yakın koltuk seçimi yapmak istiyorum. (Hawk zio vb tek ölçü. Yaklaşık 40cm oluyor o sabit ölçü) eğer 40cm yetiyor olsa direkt bu fiyatta razer ıskur modeli var onu alırım daha iyi. Tavsiyeniz için çok teşekkürler fakat önerilerinizin bana uygun olmamasının sebepleri bunlar başka tavsiyeniz öneriniz diyeceğiniz bir şey varsa duymaktan mutlu olurum.(uzun oldu kusura bakma .d .)
Hocam hawk modeli enine 54 cm yani rahat edersiniz
Bakin burda gorunuyor

Ekler

• Screenshot_20220506-165702_Chrome.jpg
    Screenshot_20220506-165702_Chrome.jpg
    63.7 KB · Hit: 46

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Hocam hawk modeli enine 54 cm yani rahat edersiniz
Bakin burda gorunuyor
Hocam o ölçü kolçaklar dahil ölçülüyor. Hani o oturma minderi var ya kolçaklar hariç, asıl önemli olan yer orası oluyor. Ölçümünü yapan bir video bulabilsem keşke. Koltuğu alır almaz ilk işim oturma kısmını ölçüp youtube a video yükleyeceğim bu seçim sıkıntılarını başkası yaşamasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım, sağol. Uzaksa gitmezler yol üstü olmadığı sürece .d

Caelius

80+ Silver
Hocam o ölçü kolçaklar dahil ölçülüyor. Hani o oturma minderi var ya kolçaklar hariç, asıl önemli olan yer orası oluyor. Ölçümünü yapan bir video bulabilsem keşke. Koltuğu alır almaz ilk işim oturma kısmını ölçüp youtube a video yükleyeceğim bu seçim sıkıntılarını başkası yaşamasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım, sağol. Uzaksa gitmezler yol üstü olmadığı sürece .d
Hocam kocakli degil resim de attim
Kolcaksiz 54 oturma kismi
Kolcak arasi 53

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Hocam kocakli degil resim de attim
Kolcaksiz 54 oturma kismi
Kolcak arasi 53
Ben biraz yanlış tabir kullanmışım. Kolçaktan kastım ekteki fotoğraftaki karalanmış kısımlar. Karaladığım yer hariç ortadaki siyah kısmın enine (sağdan sola ölçüsünü) merak ediyorum.

Ekler

• Hawk.png
    Hawk.png
    52.1 KB · Hit: 51
Top Bottom