Neler Yeni

Yardım 3000 TL Gamepad Önerisi

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Arkadaşlar selam,

3000 tl bütçem var bir adet gamepad almak istiyorum sizce 3K verip dualsense mi almak veya başka bir gamepad mi almak ?

Sizin önerinz nedir Pcde maç oynamak için kullanacağım sadece bir de oynarsam arada forza oynarım.

Sizce Dualsense 5 mi ? Xbox controller mi yoksa 8BitDo başka bir tavsiyeniz var mı ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
xbox 9. nesil pc için en uyumlu ve en iyi seçenek olur.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Kutlu
Arkadaşlar selam,

3000 TL bütçem var bir adet gamepad almak istiyorum sizce 3K verip dualsense mi almak veya başka bir gamepad mi almak ?

Sizin önerinz nedir Pcde maç oynamak için kullanacağım sadece bir de oynarsam arada forza oynarım.

Sizce Dualsense 5 mi ? Xbox controller mi yoksa başka bir tavsiyeniz var mı ?
Al sana 2kya efsane gamepad
Ölü bölge neredeyse yok denecek kadar az içinde usb dongle de çıkıyor al geç indirimi de var

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xbox 9. nesil pc için en uyumlu ve en iyi seçenek olur.
Hayatım boyunca xbox kullanmadım daha çok dualsense aslında xbox almak da istemiyorum ama yine sizin de fikrinizi almak istedim. Şu anda elimde dualshock v2 var oynadığım oyunlar da bi problem yaşamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Hayatım boyunca xbox kullanmadım daha çok dualsense aslında xbox almak da istemiyorum ama yine sizin de fikrinizi almak istedim. Şu anda elimde dualshock v2 var oynadığım oyunlar da bi problem yaşamıyorum.
hocam bende hayatım boyunca dualshock kullandım sonrasında xbox 9. nesile geçtim, ergonomi olarak çok çok iyi bir kol xbox. zaten xbox microsoftun olduğu için uyum konusunda hiçbir problem yok.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Al sana 2kya efsane gamepad
Ölü bölge neredeyse yok denecek kadar az içinde usb dongle de çıkıyor al geç indirimi de var
Bunlar nasıl gamepadlarda sony ve xbox harici pek sıcak bakamıyorum. Alınır mı sizce gerçekten iş görür mü benim gönlüm dualsense tarafın da ama 3K da vermek istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende hayatım boyunca dualshock kullandım sonrasında xbox 9. nesile geçtim, ergonomi olarak çok çok iyi bir kol xbox. zaten xbox microsoftun olduğu için uyum konusunda hiçbir problem yok.
teşekkür ederim. evet xboxun ergonomi ve rahatlığı açısından dualsense de daha iiy olduğunu duydum

8BitDo bu markanın gamepadi nasıl acaba bundan kullanan var mı ?

Son düzenleme:

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Kutlu
Bunlar nasıl gamepadlarda sony ve xbox harici pek sıcak bakamıyorum. Alınır mı sizce gerçekten iş görür mü benim gönlüm dualsense tarafın da ama 3K da vermek istemiyorum.

teşekkür ederim. evet xboxun ergonomi ve rahatlığı açısından dualsense de daha iiy olduğunu duydum

8BitDo bu markanın gamepadi nasıl acaba bundan kullanan var mı ?
Evet haliyle iş görür titremeside yeterli msi kalitesi diyebiliriz hocam bide bu v2 modeli yani ilk versiyondaki hataları düzeltmişler

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,597
İsim
Mert Can Ergün
Xbox 9. nesil gamepad al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0