hocam bunun herhangi kronik sorunu falan yoktur değil mi deneyimlediniz mi hiçScyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
yeni bir model bakmak gerekhocam bunun herhangi kronik sorunu falan yoktur değil mi deneyimlediniz mi hiç
daha yeni çıktı mousehocam bunun herhangi kronik sorunu falan yoktur değil mi deneyimlediniz mi hiç
Hocam değiştirme sebebiniz nedir bende aynı mousetan almayı düşünüyorum sizce nasıl bir mouse?Bende de vgn dragonfly var. Ama 8k almayı düşünüyorum. Safkan palm grip mouse var mıdır önerebileceğiniz?
Palm tutuş için çok ideal, 8000hz yedek bir tane daha düşünüyorum o yüzden. Şuan için en sevdiğim mouse kendileriHocam değiştirme sebebiniz nedir bende aynı mousetan almayı düşünüyorum sizce nasıl bir mouse?
Artık pek düşmez yılbaşı geldi 4k ya geldi fiyatlardeathadder v3 pro öneririm fiyatı düşüyor genelde 3k ya kadar
Hocam benim tutuşum claw sizce alayim mi fiyatına değer mi?Palm tutuş için çok ideal, 8000hz yedek bir tane daha düşünüyorum o yüzden. Şuan için en sevdiğim mouse kendileri
Claw da kullanılıyor da ama palm daha yatkın. O yüzden safkan claw tutus için ninjutso sora almanı oneririm. Swarcow diye bir youtuber var oda claw tutuyor. Bir süre mouse inceleme videoları var araştırıp izlemeni öneririm opsiyonlar için.Hocam benim tutuşum claw sizce alayim mi fiyatına değer mi?