Sana zahmet atar mısın bir bakayım. Bütçeyi kafadan koymuştum değecekse biraz esnetebilirim.
Tamam söz halledeceğiz dürüm işini klavyelerin efendisiAlıntıyı görüntüle![]()
GMK çift atıŠkeyCaps kiraz profil PBT malzeme kırmızı samuray mekanik klavye için 8008 botanik Shoko Olivia 6.25u 7u - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Bi dürümünü alırım, hayatımda böyle scout atmadım.![]()
Evet, space-shift-enter gibi tuşların dediğin gibi ayrı şekilde satıldığı setler oluyor.Tamam söz halledeceğiz dürüm işini klavyelerin efendisiArtık sormaya korkuyorum ama bir sorum daha var
Attığın keycapsler benzeri ya hani direkt aynısını bulmamız mümkün müdür? Veya tekli keycaps satılıyor mu benim attığım klavyede ki kırmızı pembe arasında ki tuşları ayrı satın alayım.
O zaman her şey tamam gibi hocam bir oturup hesaplıyayım total ne kadar tutacak. Aliexpress ve whatgeekten tahmini ne kadar sürede gelir ürünler?Evet, space-shift-enter gibi tuşların dediğin gibi ayrı şekilde satıldığı setler oluyor.
Whatgeek 8-20 gün, aliexpress de aynı şekilde.O zaman her şey tamam gibi hocam bir oturup hesaplıyayım total ne kadar tutacak. Aliexpress ve whatgeekten tahmini ne kadar sürede gelir ürünler?
Switch olarak gateron milky yellow almak istiyorum 90 parça 720 TL ye geliyor burada emin olmak için bakar mısın doğru ürün mü?Whatgeek 8-20 gün, aliexpress de aynı şekilde.
Evet hocam.Switch olarak gateron milky yellow almak istiyorum 90 parça 720 TL ye geliyor burada emin olmak için bakar mısın doğru ürün mü?
![]()
Gateron sütlü Pro anahtarları sütlü sarı Pro kırmızı lineer ön Lubed anahtarı SMD RGB Mx kök anahtarı mekanik klavye 5pin POM için - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Sanırım hepsi birlikte 3400 liraya patlayacak bana. Kafamda koyduğum bütçeyi biraz esnettik ama sorun değil. Sonraki hafta bir aksilik olmazsa hepsini sipariş geçerim zaten geldiğinde sana veya buraya tekrardan yazarım yardım için çok sağ olasın hocam.Evet hocam.
Rica ederim, ürünler geldiği an yaz bana modlamana da yardımcı olurumSanırım hepsi birlikte 3400 liraya patlayacak bana. Kafamda koyduğum bütçeyi biraz esnettik ama sorun değil. Sonraki hafta bir aksilik olmazsa hepsini sipariş geçerim zaten geldiğinde sana veya buraya tekrardan yazarım yardım için çok sağ olasın hocam.
Bu arada bir dürüm kaç para sizin orada?![]()
Sanırım hepsi birlikte 3400 liraya patlayacak bana. Kafamda koyduğum bütçeyi biraz esnettik ama sorun değil. Sonraki hafta bir aksilik olmazsa hepsini sipariş geçerim zaten geldiğinde sana veya buraya tekrardan yazarım yardım için çok sağ olasın hocam.
Bu arada bir dürüm kaç para sizin orada?![]()
Modlama dediğin kurmak mı oluyor? Çok yardımcı oldun kabul edersen gerçekten bir dürüm ısmarlamak isterim hocam.Rica ederim, ürünler geldiği an yaz bana modlamana da yardımcı olurum
Dürüm işin şakası düşünmen yeter![]()
Baktım da bunlar pek içime sinmedi diğer keycapsler benim için tamam. Bir de şey sorucam keycapsler çok fark ediyor mu? Bazı yerlerde 60 70 dolara hatta çok daha yukarlarına da keycapsler gördüm.Bu arada şuna da bak istediğin renk ama beyaz yok;
![]()
KBDiy 159 tuÅları/Set PBT boya-alt Gengar klavye tuÅ SA profil DIY ISO Keycaps özel oyun mekanik klavye mor siyah çift atıŠ- AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kurmak değil, sesi daha da toklaştırmak ve daha tatmin edici seviyelere getirmek için 3-5 ayar çekicez. Biraz youtubela istersen görürsün modlu ve modsuz farkları.Modlama dediğin kurmak mı oluyor? Çok yardımcı oldun kabul edersen gerçekten bir dürüm ısmarlamak isterim hocam.![]()
Bu attıklarım gmk clone keycapsler, gmklerin orijinalleri 60-70dolardan 200dolara kadar çıkabiliyor nadirliğine göre. %80 gmk clone kullanıyor zaten, ekonomisi olan ve bu hobiye ciddi emek verenler tabi orijinallerini alıyor ama hem TRde bulmak zor hem de malum ekonomik şartlar. Orijinale oranla farkı senin benim hissetmem çok zor, genelde yazı kısımları daha özenli vs oluyor. 500tl+ alacağın herhangi bir keycaps üzmez zaten, 7-8set keycapsim oldu sanırım hepsi bu şekilde benim de.Modlama dediğin kurmak mı oluyor? Çok yardımcı oldun kabul edersen gerçekten bir dürüm ısmarlamak isterim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktım da bunlar pek içime sinmedi diğer keycapsler benim için tamam. Bir de şey sorucam keycapsler çok fark ediyor mu? Bazı yerlerde 60 70 dolara hatta çok daha yukarlarına da keycapsler gördüm.
Baktım şimdi ses konusunda baya fark ediyor gibi. Klavye sağ salim önüme gelsin de modlamayı da hallederiz birlikte. Zaten tahminimce 3 haftadan önce elime ulaşmaz gibi.Kurmak değil, sesi daha da toklaştırmak ve daha tatmin edici seviyelere getirmek için 3-5 ayar çekicez. Biraz youtubela istersen görürsün modlu ve modsuz farkları.
Dürüme gelince de hayır demem, ama işin şakasıydı![]()
Anladım bunlar da üzmezse benlik hiç problem yok. Gereksiz masrafa karşıyızBu attıklarım gmk clone keycapsler, gmklerin orijinalleri 60-70dolardan 200dolara kadar çıkabiliyor nadirliğine göre. %80 gmk clone kullanıyor zaten, ekonomisi olan ve bu hobiye ciddi emek verenler tabi orijinallerini alıyor ama hem TRde bulmak zor hem de malum ekonomik şartlar. Orijinale oranla farkı senin benim hissetmem çok zor, genelde yazı kısımları daha özenli vs oluyor. 500tl+ alacağın herhangi bir keycaps üzmez zaten, 7-8set keycapsim oldu sanırım hepsi bu şekilde benim de.