Neler Yeni

3000 TL Kulaklık önerisi

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
Bütçe
3000
Hocalarım sistemimi tamamladım tek kalan geriye kulaklık oldu. 3 bin tl civarı bütçem var. Kablosuz olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. (Anakartta bluetooth var ama büyük ihtimalle dongle ile kullanırım daha gecikmesi olmadığı için.)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,011
İsim
Emir
Wireless olarak barracuda x cart curt önerebilirler ben çok önermem.

Fiyatına göre gayet güzel bir kulaklık - yanı olarak tek diyebileceğim uzun vadede kafa bandı çatlayabilir.1.5yıl hs80 kullandım uzun vadede kafa bandında ufak 3 adet çatlak vardı.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wireless olarak barracuda x cart curt önerebilirler ben çok önermem.

Fiyatına göre gayet güzel bir kulaklık - yanı olarak tek diyebileceğim uzun vadede kafa bandı çatlayabilir.1.5yıl hs80 kullandım uzun vadede kafa bandında ufak 3 adet çatlak vardı.
Çok problem değil hocam o. İstediğim beni tatmin etsin sesi güzel olsun yeter. Bunu dongle ile kullanırsan daha sağlıklı olur değil mi ?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,011
İsim
Emir
Çok problem değil hocam o. İstediğim beni tatmin etsin sesi güzel olsun yeter. Bunu dongle ile kullanırsan daha sağlıklı olur değil mi ?
Tabii ki donglesız kullanırsan tüm kulaklıklarda ki ses gecikmesini hissedersin.Tatmin konusna gelirsek ben corsairin 2adet kulaklığını kullandım void elite ve hs80.İkiside güzeldi kendilerine göre -leri vardı.Her kulaklıkta bu var.Hs55i denemedim fakat tatmin edeceğini düşünüyorum.Hs80 denedikten sonra ben kulaklık kullanmamışım demiştim.Hs55'te de aynı durumu yaşarsın diye düşünüyorum.Alınca eq yükle.Dolby aç ve eq ayarlarıyla oyna ciddi ses farkı oluşacak

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
Tabii ki donglesız kullanırsan tüm kulaklıklarda ki ses gecikmesini hissedersin.Tatmin konusna gelirsek ben corsairin 2adet kulaklığını kullandım void elite ve hs80.İkiside güzeldi kendilerine göre -leri vardı.Her kulaklıkta bu var.Hs55i denemedim fakat tatmin edeceğini düşünüyorum.Hs80 denedikten sonra ben kulaklık kullanmamışım demiştim.Hs55'te de aynı durumu yaşarsın diye düşünüyorum.Alınca eq yükle.Dolby aç ve eq ayarlarıyla oyna ciddi ses farkı oluşacak
Sağ olun hocam alırsam sizi yeniden rahatsız ederim bu konu hakkında çok teşekkür ederim

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Doğukan Barut
bende bunla razer kraken v3 hpyersense arasında kalmıştım titreşimli motor teknolojisini denemek için acaiyp bir şeymiş bu razer

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Kutlu
Hocalarım sistemimi tamamladım tek kalan geriye kulaklık oldu. 3 bin tl civarı bütçem var. Kablosuz olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. (Anakartta bluetooth var ama büyük ihtimalle dongle ile kullanırım daha gecikmesi olmadığı için.)
Artırıp Corsair void elite alın değecektir

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam

EsdeathSama

80+ Bronze
Bütçe az artarsa void elite wireless kesinlikle. Tiz olarak dünyanın en iyilerine girer ama bas olarak zayıftır.

G435 var tam bütçenize göre ama zorda değilseniz almayın derim, kablosuz olması harici hiçbir artısı yok.

Beklerim derseniz cloud 3 wireless ara sıra 3.5 civarına düşüyor bu bütçede kablosuz olarak rakipsiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,634
Son üye
hanz88
Top Bottom