Neler Yeni

3000 TL Monitör Dahil Sistem

Crazys

80+
Arkadaşım için 3000 TL'ye monitör dahil sistem gerekiyor. Doların düşmesini bekleyemeyeceğini söyledi. Biraz araştırdım ama fiyatının hakkını veren pek bir şey bulamadım. Size zahmet aşağı yukarı 2500 TL civarında kasa bulursanız güzel olur. Veya monitörle beraber farketmez.

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Knk şu sıra beklesin, harbiden fiyatlar uçuk :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Arkadaşım için 3000 TL'ye monitör dahil sistem gerekiyor. Doların düşmesini bekleyemeyeceğini söyledi. Biraz araştırdım ama fiyatının hakkını veren pek bir şey bulamadım. Size zahmet aşağı yukarı 2500 TL civarında kasa bulursanız güzel olur. Veya monitörle beraber farketmez.
Güzel kardeşim öncelikle monitörde dahil bir sistem istiyorsan.Ben sana güncel parçalardan oluşan ve ileriye dönük para buldukça üstüne koyabileceğin bir apu sistem hazırlarım. Ama yok ben 2. el parçalardan oluşan oyuncu pci stiyorum diyosan onuda yaparız.

Crazys

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel kardeşim öncelikle monitörde dahil bir sistem istiyorsan.Ben sana güncel parçalardan oluşan ve ileriye dönük para buldukça üstüne koyabileceğin bir APU sistem hazırlarım. Ama yok ben 2. el parçalardan oluşan oyuncu pci stiyorum diyosan onuda yaparız.
Knk kendim için olsa ona göre ayarlarım ben zaten. Kendisine birkaç sistem topladım, bütçemi aşıyor dedi. Sistem toplamayla, birleştirmeyle ilgili bilgisi de yok. O yüzden hazır sistem olması lazım. APU'yu önce seçeneklere bile koymuyordum ama artık düşünmeye başladım. İleride ekran kartı alabileceğini de sanmıyorum. Ben de takıldım kaldım :)
APU şart oldu galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Knk kendim için olsa ona göre ayarlarım ben zaten. Kendisine birkaç sistem topladım, bütçemi aşıyor dedi. Sistem toplamayla, birleştirmeyle ilgili bilgisi de yok. O yüzden hazır sistem olması lazım. APU'yu önce seçeneklere bile koymuyordum ama artık düşünmeye başladım. İleride ekran kartı alabileceğini de sanmıyorum. Ben de takıldım kaldım :)
APU şart oldu galiba.
Tamam ben hazırlayayım o zaman.bu bilgisayarı alacak kişi nasıl biri öncelikle yani bilgisayardan beklentileri nedir ona göre hazırlayayım bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
İşte GTA 5 falan oynayacak, ders yapacak bir şey arıyor.
Tamamdır hazırladığım bu "apu" sistemde gta 5 ve e spor oyunlarını oynayabilir CS GO ,LOL,ROCKET LEAGUE gibi. Tüm parçaları özenle seçiyorum ;ilk parçam kasa şık görünümlü bir kasa, göze gayet güzel geliyor öndeki mesh yapısı ve fanları sayesinde ileride sisteme parça eklerse de işini görür. eklemezsse şayet o zamanda göze hoş gelen bir duruşu olur:
,

İkinci parçamız ileride güncelleme olasılığınıda göz önünde bulundurarak 500w psu uygun fiyatlı ve kullanıcılar taradından geri bildirimi güzel olan bir psu:

Sonraki parçamız anakart ,anakart yine çok güncel ve güncellemeye müsait bir anakart am4 soket 3200 mhz ram frekansı destekliyor:

Daha sonra ise işlemcimiz oyun performans testlerinide atıcam daha sonra bakmak isterseniz diye bu işlemci olurda sistemi güncellerseniz rx570 ekran kartını besleyebiliyor :

Ram olarakta gayet yeni ve ileride güncellemeye değer bir ram önerisinde bulunuyorum:

depolama birimi, ben bu arkadaşın bu fiyat bandını göz önüne alarak pc toplamak istendiğini varsayıyorsam hızdan daha çok depolama alanına önem verdiğini düşünüyorum bu yüzden 1tb çok kaliteli 7200 rpm seagate hdd kullanıcam eğer isterseniz aynı fiyata 240 gb ssd koyabilirsiniz.

son parça olarakta monitör, full hd olması hem genel kullanımda hemde ara sıra oyun oynayacaksa göze güzel gelecektir ve tüm işlerinnin altından rahatça kalkacaktır bu yüzden önerim:

önerdiğim apusistemin oyun performansı:

toplamda 3000 tl bile yapmıyor bence gayet güzel bir sistem oldu boşuna tavsiyelerd bulunmam iyi günler.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Tamamdır hazırladığım bu "APU" sistemde gta 5 ve e spor oyunlarını oynayabilir CS GO ,LOL,ROCKET LEAGUE gibi. Tüm parçaları özenle seçiyorum ;ilk parçam kasa şık görünümlü bir kasa, göze gayet güzel geliyor öndeki mesh yapısı ve fanları sayesinde ileride sisteme parça eklerse de işini görür. eklemezsse şayet o zamanda göze hoş gelen bir duruşu olur:
,

İkinci parçamız ileride güncelleme olasılığınıda göz önünde bulundurarak 500w PSU uygun fiyatlı ve kullanıcılar taradından geri bildirimi güzel olan bir PSU:

Sonraki parçamız anakart ,anakart yine çok güncel ve güncellemeye müsait bir anakart am4 soket 3200 mhz RAM frekansı destekliyor:

Daha sonra ise işlemcimiz oyun performans testlerinide atıcam daha sonra bakmak isterseniz diye bu işlemci olurda sistemi güncellerseniz rx570 ekran kartını besleyebiliyor :

RAM olarakta gayet yeni ve ileride güncellemeye değer bir RAM önerisinde bulunuyorum:

depolama birimi, ben bu arkadaşın bu fiyat bandını göz önüne alarak PC toplamak istendiğini varsayıyorsam hızdan daha çok depolama alanına önem verdiğini düşünüyorum bu yüzden 1tb çok kaliteli 7200 rpm seagate HDD kullanıcam eğer isterseniz aynı fiyata 240 gb SSD koyabilirsiniz.

son parça olarakta monitör, full hd olması hem genel kullanımda hemde ara sıra oyun oynayacaksa göze güzel gelecektir ve tüm işlerinnin altından rahatça kalkacaktır bu yüzden önerim:

önerdiğim apusistemin oyun performansı:

toplamda 3000 TL bile yapmıyor bence gayet güzel bir sistem oldu boşuna tavsiyelerd bulunmam iyi günler.
arkadaş sistem toplama bilgisi yok demiş hazır sistem istiyor.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
parçaları alıp anlayan irsine birleştirmek zor olmasa gerek ama öyleyse kasa şu olabilir https://www.incehesap.com/union-2200-bafir-adam-gaming-PC-fiyati-39297/
ben de öyle düşündüm de işte belki o imkani da olmayabilir hazır sistem istediğine göre ama topladığıniz sistem güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de öyle düşündüm de işte belki o imkani da olmayabilir hazır sistem istediğine göre ama topladığıniz sistem güzel
sadece güç kaynağı platoon PSU olmamış

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Berke Demirbaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece güç kaynağı platoon PSU olmamış
onu bende ilk önermeyecektim ama 3 arkadaşım kullanıyor hemde yıllardır o yüzden önerdim. sıkıntıısız bir ürün

Top Bottom