Tamamdır hazırladığım bu "APU" sistemde gta 5 ve e spor oyunlarını oynayabilir CS GO ,LOL,ROCKET LEAGUE gibi. Tüm parçaları özenle seçiyorum ;ilk parçam kasa şık görünümlü bir kasa, göze gayet güzel geliyor öndeki mesh yapısı ve fanları sayesinde ileride sisteme parça eklerse de işini görür. eklemezsse şayet o zamanda göze hoş gelen bir duruşu olur:
,
İkinci parçamız ileride güncelleme olasılığınıda göz önünde bulundurarak 500w PSU uygun fiyatlı ve kullanıcılar taradından geri bildirimi güzel olan bir PSU:
Platoon PL-9263 500W 12 cm Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sonraki parçamız anakart ,anakart yine çok güncel ve güncellemeye müsait bir anakart am4 soket 3200 mhz RAM frekansı destekliyor:
Daha sonra ise işlemcimiz oyun performans testlerinide atıcam daha sonra bakmak isterseniz diye bu işlemci olurda sistemi güncellerseniz rx570 ekran kartını besleyebiliyor :
RAM olarakta gayet yeni ve ileride güncellemeye değer bir RAM önerisinde bulunuyorum:
depolama birimi, ben bu arkadaşın bu fiyat bandını göz önüne alarak PC toplamak istendiğini varsayıyorsam hızdan daha çok depolama alanına önem verdiğini düşünüyorum bu yüzden 1tb çok kaliteli 7200 rpm seagate HDD kullanıcam eğer isterseniz aynı fiyata 240 gb SSD koyabilirsiniz.
son parça olarakta monitör, full hd olması hem genel kullanımda hemde ara sıra oyun oynayacaksa göze güzel gelecektir ve tüm işlerinnin altından rahatça kalkacaktır bu yüzden önerim:
önerdiğim apusistemin oyun performansı:
toplamda 3000 TL bile yapmıyor bence gayet güzel bir sistem oldu boşuna tavsiyelerd bulunmam iyi günler.