Neler Yeni

3000 TL Mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
Merhaba, şu an da Logitech G PRO Wireless kullanıyorum. Aslında memnunum rahat mouse fakat, daha iyi bir sensöre sahip ve daha yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Lamzu Atlantis og Pro 4K Wireless mouse ve Lamzu Atlantis mini Pro 4K modeli var aklımda, thorn modeli hakkın da bilgim yok o da iyi duruyor. Shape olarak G PRO'ya en yakın hangi modeldir? veya başka bir öneriniz var mı?

oliveforge99

80+ Silver
Merhaba, şu an da Logitech G PRO Wireless kullanıyorum. Aslında memnunum rahat mouse fakat, daha iyi bir sensöre sahip ve daha yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Lamzu Atlantis og Pro 4K Wireless mouse ve Lamzu Atlantis mini Pro 4K modeli var aklımda, thorn modeli hakkın da bilgim yok o da iyi duruyor. Shape olarak G PRO'ya en yakın hangi modeldir? veya başka bir öneriniz var mı?
Gayet güzel mouselar seçmişsiniz. El büyüklüğünüze göre karar verin. Şekillerini bu siteden karşılaştırabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet güzel mouselar seçmişsiniz. El büyüklüğünüze göre karar verin. Şekillerini bu siteden karşılaştırabilirsiniz.

Lamzu Atlantis OG Pro 4K almayı düşünüyorum şuan, Mouse pad alacağım bir de yanın da. Mouse pad öneriniz var mı peki? Hybrid tarzın da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
Lamzu Atlantis OG PRO 4K
VGN Dragonfly F1 Pro 4K
Razer Viper V2 Pro

Lamzu Atlantis OG PRO 4K bayadır takip ettiğim bir model fakat VGN dragonfly F1 Pro 950 TL daha ucuz 4K dongle ile birlikte. Razer Viper V2 Pro var bir de seçeneklerim arasın da, baya kararsız kaldım. Önerisi olan var mı?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Lamzu Atlantis OG PRO 4K
VGN Dragonfly F1 Pro 4K
Razer Viper V2 Pro

Lamzu Atlantis OG PRO 4K bayadır takip ettiğim bir model fakat VGN dragonfly F1 Pro 950 TL daha ucuz 4K dongle ile birlikte. Razer Viper V2 Pro var bir de seçeneklerim arasın da, baya kararsız kaldım. Önerisi olan var mı?
VGN alabilirsiniz 950 tl daha ucuza, mousepad de bedavaya gelir.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Yapı ve malzeme kalitesi olarak Lamzu ile VGN'yi karşılaştıracak olursak, hangisini tercih edersiniz? Lamzu Atlantis almak istiyorum aslın da.
Hissedilebilecek bir fark olmaz. İkisi de çok iyi mouselar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama Lamzu (Özellikle Black rengi) premium bir mouse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
Hissedilebilecek bir fark olmaz. İkisi de çok iyi mouselar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama Lamzu (Özellikle Black rengi) premium bir mouse.
Lamzu Atlantis OG PRO 4K modelini almayı düşünüyorum, siyah renginin farkı nedir tam olarak?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
Lamzu ve VGN dragonfly F1 Pro arasında kaldım, karar veremedim :)

Top Bottom