Tm knk sen bilirsin ozaman Turksit Xprime Rampage vs. bu markalara bulasma .Yok hocam oyuncu koltuğu alacağım yine de teşekkürler fikir için.
Hocam onu kullanmadim ama HP Omen Citadel kalitelidir oneririm.Hawk düşünüyorum fakat fikir almadan direk almayım dedim o yüzden soruyorum teşekkürler uyarı için.
3000 tl ye kaliteli koltuk bulamazsin kanka.3000 TL bütçeye 8K'lık koltuk önermek mi
Kankam sen konuyu dikkatli okumuyorsun galiba fiyat performans aradığımı ve bütçemi söyledim lütfen biraz mantıklı yorumlar yap rica ediyorum. Bir koltuğa gidip te 8K vermem çok param olsa yine vermem.3000 TL ye kaliteli koltuk bulamazsin kanka.
Hawk FAB V4 veya V5 bakabilirsin yanlış bilmiyorsam tek farkı renkleri 3500TL şu an güzel bir araştır daha iyisi zorHawk düşünüyorum fakat fikir almadan direk almayım dedim o yüzden soruyorum teşekkürler uyarı için.
Tamam kankam sinirlenme ben sadece kaliteli birseyler onermeye calistim forumda Hawk kullananlar var onlar yardimci olur umarim.Kankam sen konuyu dikkatli okumuyorsun galiba fiyat performans aradığımı ve bütçemi söyledim lütfen biraz mantıklı yorumlar yap rica ediyorum. Bir koltuğa gidip te 8K vermem çok param olsa yine vermem.
Kanka bana biraz mesaj kasıyon gibi geldiTamam kankam sinirlenme ben sadece kaliteli birseyler onermeye calistim forumda Hawk kullananlar var onlar yardimci olur umarim.
Teşekkürler.Tamam kankam sinirlenme ben sadece kaliteli birseyler onermeye calistim forumda Hawk kullananlar var onlar yardimci olur umarim.
Teşekkürler bende Hawk düşünüyordum.Hawk FAB V4 veya V5 bakabilirsin yanlış bilmiyorsam tek farkı renkleri 3500TL şu an güzel bir araştır daha iyisi zor