olm frisby önerilri mi?sen de topla görelim kasa ve psu bilindik markalar en azından turboxtan daha iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turobx,Izoly, Bilmem ne Gameboost Powerboost. UZAK DUR!
olm frisby önerilri mi?sen de topla görelim kasa ve psu bilindik markalar en azından turboxtan daha iyidir
sen de topla görelim kasa ve psu bilindik markalar en azından turboxtan daha iyidir
uygun gibi bir iki şey eklerim teşekkürlerKendim toplar , format atarım diyorsan
CPU:İ3-10100F 3.60 760₺
ANA:BİOSTAR H410M 550₺
GPU:RX 570 4GB 2.EL 800₺
RAM: 8GB 2400 DDR4 273₺
HDD:SEAGATE 500GB 180₺
KASA:EVEREST RGB ŞERİT KASA 250₺
GÜÇ:FRISBY 400W 180₺
TOPLAM: 3000 ₺
işlemcisi 1. nesil ve eski almanı önermem ve ekran kartı gt700 serisi kısaca çöp para tuzağı anca cs go oynarsın
Ne önerirsin?olm frisby önerilri mi?
Turobx,Izoly, Bilmem ne Gameboost Powerboost. UZAK DUR!
kasa dark raider rgb 300 tlsen de topla görelim kasa ve psu bilindik markalar en azından turboxtan daha iyidir
FRisbymarka PSU lar kötüdür. Powerboost,Elite serisi, falan.uygun gibi bir iki şey eklerim teşekkürler
Ne önerirsin?
Psu yu anladıkta kasa ne alaka sanki kasa fps e etki ediyo falankasa ve psu leşh
fps etki etmiyor fakat ısınmasını sağlıyorPsu yu anladıkta kasa ne alaka sanki kasa fps e etki ediyo falan
Psu yu anladıkta kasa ne alaka sanki kasa fps e etki ediyo falan
Doğru diyosun onu unuttumfps etki etmiyor fakat ısınmasını sağlıyor
Biostar markası alakalı pek bir şey bilmiyorum ben yani tanımıyorum o markayı öbürleri cevap versinBiostar B450MH DDR4 S+V+GL AM4 bu anakart nasıl? b450m bulamadım
hangi kasayı önerirsin?fps etki etmiyor fakat ısınmasını sağlıyor
hangi kasayı önerirsin?
hangi kasayı önerirsin?
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07XWJT5BJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bu nasıl ?Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com